با مصرف فلفل دلمه از ابتلا به سرطان پیشگیری کنید

با مصرف فلفل دلمه از ابتلا به سرطان پیشگیری کنید

فلفل دلمه چیست؟

فلفل دلمه‌ نوعی فلفل از  خانواده‌ی فلفل‌هابوده که قبل  از رسیدنِ کامل  رنگ آن سبز بوده و پس از رسیدن زرد و سپس قرمز  خواهد شد .فلفل دلمه ای هایی که در انتها  چهار پایه یا برجستگی دارند ماده و آن‌هایی که سه پایه یا برجستگی دارند جزو نرها هستند. فلفل دلمه ای خواص بی شماری دارد و برای بدن بسیار مفید است این مقاله به بررسی خواص تغذیه ای فلفل دلمه می پردازد.

 

خواص تغذیه ای فلفل دلمه

 

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فلفل دلمه‌ کدامند؟

فلفل دلمه‌ای منبع غنی  از ویتامین C ،ویتامین A ،ویتامین B6 ، B9 ، ویتامین E ، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم ،زینک، بتاکاروتن و فلاوونوئیدهاست.  فلفل دلمه‌ای زرد تامین کننده‌ی ویتامین B9 بوده و فلفل دلمه‌ای سبز منبع ویتامین K می‌باشد.

فلفل دلمه در درمان چه بیماری هایی موثر است؟

  1. فلفل دلمه با داشتن سطح بالایی از  ویتامین‌ها، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و فیبرها نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن دارد.فلفل دلمه‌ در میان سبزیجات به بمب ویتامین ث معروف بوده و این  ویتامین با دارا بودن خواص آنتی‌اکسیدانی در پیشگیری از ابتلا به سرطان ها تاثیر بسزایی دارد همچنین ویتامین ث در کاهش استرس و اضطراب ،بهبود جذب آهن در بدن ،پیشگیری و درمان سرماخوردگی ،کلاژن سازی و جوان سازی پوست  و محافظت از بدن در مقابل رادیکال های آزاد ویتامین مفیدی محسوب می شود .
  2. ویتامین ای موجود در فلفل دلمه ای سبب تحریک قوای جنسی شده و از پیری زورس جلوگیری می کند .
  3. ویتامین A نیز از ابتلا به بیماری‌های مزمن پیشگیری کرده و در تقویت قوه بینایی سودمند است.
  4. فلفل دلمه‌ای  با دارا بودن ویتامین های ب در تقویت سیستم عصبی و رشد موها و محافظت از پوست مفید می باشد.
  5. در نهایت باید گفت با مصرف فلفل دلمه از بروز  بیماری‌های قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و انواع سرطان در بدن جلوگیری کنید .

 

به این مطلب رای دهید
‏‎[تعداد رای کاربران]

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *