جلوگیری از ابتلا به سرطان با دم نوش عناب

عناب چیست؟

ﻣﯿﻮﻩٔ ﺯﯾﺘﻮﻧﯽ ﺷﮑﻞ ﻋﻨﺎﺏ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺧﻮﺍﺹ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺒﺰ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺭﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﭼﺮﻭﮎ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺭﺩ. ﻋﻨﺎﺏ ﺭﺍ «ﺧﺮﻣﺎﯼ ﻗﺮﻣﺰ» ﻭ «ﺧﺮﻣﺎﯼ ﭼﯿﻨﯽ» ﻧﯿﺰ ﻣﯽ‌ﻧﺎﻣﻨﺪ.ﻋﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻃﺒﯿﻌﺘﯽ ﻣﻌﺘﺪﻝ رو به سردی دارد.

 

خواص دم نوش عناب

مصرف عناب چه خواصی دارد؟

1- عناب ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻭ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ.
2- عناب ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥآﻧﺘﯽ‌ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ‌ ﻫﺎ، ﺭﻭﻧﺪ ﭘﯿﺮﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.
3- ﻋﻨﺎﺏ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻟﻌﺎﺏ ﺯﯾﺎﺩ، ﻧﺮﻡ‌ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﻣﻠﯿﻦ ﺍﺳﺖ.
4- عناب ﮐﺎﻫﺶ‌ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﺍﺳﺖ.
5- عناب   نه تنها ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﻫﻀﻢ ﻏﺬﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ بلکه ﺗﺼﻔﯿﻪ‌ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺧﻮﻥ نیز  ﺍﺳﺖ.
6- عناب ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﺻﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﻭ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
7- ﻋﻨﺎﺏ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﻭ آﻧﺘﯽ‌ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ، ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺣﺮﮐﺖ ﺭﺍﺩﯾﮑﺎﻝ‌ ﻫﺎﯼ ﺁﺯﺍﺩ شده و از بروز سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می کند ودر تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

مصرف عناب برای چه افرادی ممنوع است؟

1-ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻔﺦ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ، ﺍﻧﮕﻞ‌ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺩﻩ‌ﺍﯼ ﻭ ﺧﻠﻂ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ‌ﺑﺮﻧﺪ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﻋﻨﺎﺏ ﺑﺎ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﻨﺪ.
2- ﻣﺼﺮﻑ ﻋﻨﺎﺏ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ و مادران شیرده  ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﭘﺰﺷﮏ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ.
3- ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﻏﻠﻈﺖ ﺧﻮﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ.

دم نوش عناب چگونه تهیه می شود؟

مقداری ﻋﻨﺎﺏ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻫﺴﺘﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﻮﻩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﻗﻮﺭﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﺏ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ. ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﻨﺎﺏ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.مصرف این دم نوش یک بار در روز کافیست.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *