مهمترین خواص خرما بر اعصاب و عضلات
آیا میدانید خرما موجب تقويت اعصاب و عضلات میشود خرما ماده غذايي مقوي، مغذي و مناسبي براي شروع افطار است چون کالري زودهضمي داشته و سريع جذب بدن ميشود! در ميان انواع خرما و فرآوردههايش، انتخاب رطب تازه بهترين كار است زيرا در كنار مواد معدني بسيار، ويتامينهاي گروه B و C فراواني نيز دارد. از سوي ديگر، خرما منبع فيبر نامحلولي است که در دستگاه گوارش حل نشده و موجب حجيم شدن محتويات روده ميشود و از بروز يبوست جلوگيري ميكند.
به همين دليل توصيه ميشود در ماه مبارک رمضان در وهله اول آب فراوان، بعد ميوه و سبزي، غلات تصفيه نشده و سبوسدار و حتما روزي سه عدد خرماي تازه مصرف شود. برخي به غلط گمان ميکنند خرما چون قند بالايي دارد سبب چاقي ميشود، در حالي كه حقيقت چيز ديگري است. اينكه بيش از نياز غذا بخوريم. حال اين غذاي اضافي ميتواند هر چيزي باشد. بنابراين با خوردن خرما به همراه زولبيا باميه، حلوا و ديگر مواد شيرين و چرب بيش از نياز روزانه به انرژي است که اضافه وزن به وجود ميآيد. از آنجا كه سه عدد خرما تقريبا بين 60 تا 80 کيلوکالري دارد، در صورتي که فردي علاقه مند است كه از فرآوردههاي خرما نظير شهد يا شيره آن بخورد، بايد حتما ميزان کالري درج شده روي بستهبندياش را بخواند و در حجم مساوي و مناسب از فرآوردهها استفاده کند!
کاملا روشن است که مصرف کلوچه و شيريني حاوي خرما کالري بالاتري دارد و در درجه اول متخصصان تغذيه مصرف خرماي تازه را سفارش ميکنند و معتقدند خرما بهترين شيريني ماه مبارک رمضان براي افطار است. خرما آهن بالايي دارد و به همين دليل مصرف آن به افراد کمخون نيز توصيه ميشود. همچنين به دليل داشتن منيزيم به آرامش اعصاب و ضعف ماهيچهها كمك ميكند زيرا اين ماده معدني روي اعصاب و ماهيچهها تاثير مستقيم گذاشته و موجب تقويت شان ميشود. ويتامينهاي گروه B موجود در اين ميوه هم با دخالت در چرخه توليد انرژي از غذاهاي خورده شده و تقويت اعصاب فوايد اين ميوه را بيش از پيش براي همه آشكار ساخته است.
دیدگاهتان را بنویسید