درمان تلخی دهان به روش بوعلی سینا

درمان تلخی دهان به روش بوعلی سینا

درمان تلخی دهان به روش بوعلی سینا

درمان تلخی دهان به روش بوعلی سینا

عوامل ایجاد کننده وتشدید کننده :نا رسایی کبد ،اختلالات گوارشی ،اختلالات صفراوی ،مسمومیت ، سیگار،آلودگی وبیماری عفونی دهان ودندان ،چربی ،غذاهای ثقیل و چرب،ادویه،رب ،آش ،غذاهای خمیری و آبگوشتی واسپاگتی ،سس ،گرمی (خوراکیهای تند وشیرین) ،سمبوسه ،سوسیس و کالباس ،پیتزا ،ساندویج ،کمبود (منگنز ،منیزیم ،گوگرد ،نیکل)

درمان:

عرق (کاسنی وشاهتره ) روزی سه لیوان ،مصرف ملین گیاهی (جوشانده سنا وآب آلو ناشتا) سردی (خوراکیهای ترش و بی مزه) میوه های مختلف روزی (1کیلو گرم ) ،آش گشنیز با آبغوره زیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *