خواص غذایی بادمجان

تندرستی و سلامتی با مصرف بادمجان

بادمجان ماده غذایی مفیدیست که مصرف آن مزایای بی شماری در سلامتی وتناسب اندام دارد.از بادمجان به شیوه های مختلفی استفاده می شود که بهترین شیوه استفاده از بادمجان بخارپز یا کبابی شدن آن است.در ادامه این مقاله سلامت وب به تشریح خواص تغذیه ای و درمانی بادمجان خواهیم پرداخت.

خواص تغذیه ای بادمجان

بادمجان گیاه مفیدیست که ارزش تغذیه ای بسیار خوبی دارد.

این ماده غذایی منبع غنی از  ویتامین های گروهB (مانند B1 و B6)، ویتامین A و C و املاح معدنی نظیر  كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن  می باشد .

ترکیبات تشکیل دهنده بادمجان

کاهش فشارخون با مصرف بادمجان

بادمجان به علت این که ماده غذایی فاقد نمکی می باشد

و منبع غنی از پتاسیم است در کاهش فشارخون بسیار موثر است.

در هر فنجان بادمجان ۱۲۲ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد

که این ماده معدنی از  بالارفتن فشار خون و مشکلات قلبی جلوگیری می کند.

بادمجان و کاهش فشار خون

درمان کم خونی با بادمجان

مصرف بادمجان در درمان کم خونی های ناشی از فقر آهن سودمند است .

چرا که این ماده غذایی حاوی آهن  و مس بوده و این دو ماده معدنی پیش نیاز ساخت گلبول‌ های قرمز خون می باشند.

بنابراین مصرف بادمجان پخته شده یکی از روش های پیشگیری و یا درمان کم خونی به حساب می آید.

بادمجان و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها

بادمجان گیاهی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد

و با دارا بودن ترکیبی به نام پلی فنول, دارای خواص ضد سرطانی است.

وجود ترکیباتی مانند  آنتوسیانین ها و اسید کلروژنیک در بادمجان,  از سلول ها در برایر رادیکال های آزاد محافظت  کرده

و سبب شده است تا بادمجان به عنوان گیاهی ضد سرطان شناخته شود.

تقویت حافظه با مصرف بادمجان

مصرف بادمجان به علت دارا بودن ترکیبی به نام آنتوسیانین‌ در تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز مفید بوده و از بروز اختلالات مغزی ناشی از کهولت سن پیشگیری می کند.

درمان کم خونی با بادمجان

نقش بادمجان در فرایند کاهش وزن

بادمجان گیاهی کم کالریست که مصرف هر 100 گرم بادمجان فقط 20 کالری را وارد بدنتان می کند .در نتیجه استفاده از بادمجان و اضافه نمودن آن به رژیم غذایی یکی از ترفند های کاهش وزن محسوب می شود.این ماده غذایی سرشار از فیبر بوده و با ایجاد حس سیری و کاهش اشتها از دریافت کالری اضافی جلوگیری می کند.لازم به ذکر است جهت استفاده از بادمجان در روند کاهش وزن نباید بادمجان را سرخ کنید، بلکه باید بادمجان را صورت کبابی یا بخارپز مصرف کنید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *