خواص تغذیه ای مارچوبه

دانستنی های مفید در مورد گیاه دارویی به نام مارچوبه

مارچوبه یکی از گیاهان دارویی مفید است که می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته باشد .استفاده از مارچوبه در طب سنتی روش مناسبی برای بسیاری از درمان ها می باشد .برای آشنایی بیشتر با خواص درمانی مارچوبه این مقاله سلامت وب را بخوانید.

آشنایی با ارزش تغذیه ای مارچوبه

مارچوبه منبع غنی از منیزیم ، نیاسین ، فسفر ، پتاسیم ، ریبوفلاوین ، سلنیوم ، تیامین ، روی ، فیبر و ویتامین‌های A ، B ، C و E  بوده و طبع گرم و خشی دارد.این سبزی یک از منابع حاوی پروبیوتیک بوده و برای مشکلات گوارشی بسیار نافع است در زیر به خواص درمانی این سبزی مفید می پردازیم:

مارچوبه ضد سرطان

مارچوبه در درمان چه بیماری هایی استفاده می شود؟

  • سندرم خستگی مزمن
  • یبوست
  • دیابت
  • فشار خون بالا
  • کلسترول بالا
  • سنگ کلیه
  • بیماری کبد
  • عفونت های ادراری

مصرف مارچوبه و کاهش کلسترول خون

مطالعات نشان می دهد مصرف مارچوبه در کاهش سطح کلسترول بد خون موثر بوده و می تواند از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری کند.مارچوبه به علت خواص آنتی اکسیدانی می تواند ماده مهمی در سلامت قلب و عروق بوده و از بروز حملات قلبی پیشگیری کنید.

 درمان دیابت با مصرف مارچوبه

مصرف مارچوبه با تنظیم سطح قند خون می تواند میزان ترشح هورمون انسولین در خون را افزایش داده و از این طریق می تواند قند خون را کنترل کرده و درمان مناسبی برای دیابت به شمار آید.

مارچوبه ضد دیابت

مارچوبه ضد سرطان

مارچوبه با بهره مندی از سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها ماده ای ضد سرطان محسوب می شود.مصرف مارچوبه با دارا بودن  خواص ضدسرطانی از سرطانی شدن سلول ها و تکثیر سلول‌ های سرطانی جلوگیری می کند.

مصرف مارچوبه و کاهش وزن

مصرف مارچوبه می تواند با افزایش چربی سوزی ماده مهمی در کاهش وزن محسوب می شود.استفاده از مارچوبه در طی روز  باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی ‌سوز، در کاهش وزنتان موثر است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *