آشنایی با جراحی زیبایی چانه

چانه تان را با جراحی زیبایی کنید

با توجه به شیوع انجام عمل های زیبایی و پیشرفت آن جراحی زیبایی چانه نیز به عمل های زیبایی اضافه شده است .این جراحی زیبایی برای افرادی با چانه عقب کشیده و یا تو رفته و یا گردن فربه و …..بسیار مناسب است اگر می خواهید اطلاعات کافی در مورد این عمل زیبایی و نحوه انجام آن به دست آورید توصیه می کنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.

از جراحی زیبایی چانه چه می دانید؟

جراحی زیبایی چانه یک انتخاب ایده آل برای افرادی است که احساس می کنند چانه آنها ظاهر مطلوب در مقایسه با سایر اعضای صورت آنها ندارد. عمل جراحی چانه در بین مردان و زنان رایج است و برای انجام آنها می توان از روش های ایمپلنت برای بهبود ظاهر چانه یا اصلاح آن استفاده کرد. علاوه بر این می توان از طریق عمل جراحی فک و چانه کاهش اندازه چانه، ظاهر مناسب را در اختیار افرادی قرار داد که علاقمند هستند فک آنها در صورتشان کمتر به چشم بیاید.جراحی پروتز چانه می تواند باعث افزایش تناسب این عضو در بین سایر اعضای صورت شود و در حقیقت اعضای صورت شما را متوازن نماید. یک چانه ضعیف می تواند باعث شود گردن فرد گوشتالو به نظر برسد. وجود این چانه می تواند باعث شود اندازه یک بینی عادی برجسته شود و در صورتی که فرد بینی بزرگ داشته باشد، بینی بیش از مقدار واقعی آن بزرگ به نظر خواهد رسید. عمل زیبایی چانه با استفاده از ایمپلنت چانه می تواند اعضای صورت را متوازن کرده و ساختار کلی صورت را با یکدیگر هماهنگ کند. استفاده از ایمپلنت چانه بطور گسترده از سایر انواع عمل های جراحی پیشی گرفته و رواج زیادی پیدا کرده است. به این ترتیب این روش یک راهکار ایده آل برای افرادی محسوب می شود به که به دنبال تغییر اندازه و ظاهر چانه خود هستند. اگر شما مطمئن نیستید که دقیقاً ایمپلنت چانه چیست، یا اگر شما اطلاعات زیادی درباره محدوده قیمت این نوع جراحی ندارید، آشنا شدن با این نوع عمل جراحی می تواند اولین قدم با اهمیت در راستای بهبود ظاهر چانه از طریق انجام عمل جراحی زیبایی چانه باشد.

آشنایی با جراحی زیبایی چانه

افراد مناسب برای جراحی زیبایی چانه

جراحی زیبایی چانه می تواند بسیاری از منافع مربوط به زیبایی ظاهری را برای افراد به همراه داشته باشد. نامزدهای مناسب برای این عمل جراحی افرادی هستند که دارای یکی از مشکلات زیر می باشند:
1• چانه عقب کشیده یا تو رفته
2• چانه نوک تیز یا مربعی
3• بینی برجسته
4• گردن فربه و گوشتالو

چه افرادی نباید این عمل زیبایی را انجام دهند؟

عمل پروتز چانه ظاهر فک بیمار را تغییر می دهد و به این ترتیب ظاهر یک بینی بزرگ را در صورت متوازن می کند. ایمپلنت چانه اغلب به همراه رینوپلاستی برای دستیابی به بالاترین نتایج زیبایی ممکن انجام می شود و علاوه بر این امکان انجام آن همراه با ایمپلنت گونه و بزرگ کردن لب برای ایجاد تناسب کلی بین اعضای صورت وجود دارد. عمل جراحی زیبایی چانه برای چه افرادی توصیه نمی شد:
1• سطح سلامتی پایین و ضعیف داشته باشند
2• انتظارات غیر منطقی درباره نتایج این عمل جراحی داشته باشند
3• از داروی Accutane در شش ماه گذشته استفاده کرده باشند (این دارو می تواند بر رشد استخوان تاثیر گذارد و باعث ایجاد برآمدگی در محل زخم شود)
4• از مشکلات قلبی یا فشار خون رنج ببرند
5• از داروهای ضد انعقاد خون استفاده کرده باشند.

ظاهر ایمپلنت چانه به چه چیزی شبیه است؟

ظاهر ایمپلنت چانه بر اساس مواد اولیه استفاده شده برای تولید محصولات متفاوت است. ایمپلنت های چانه امروزی همچون GORE-TEX یا سیلیکون، دارای ظاهری هستند که اندکی شباهت با محافظ چانه پهن مورد استفاده در یک کلاه ایمنی ورزشی دارند. جراح ممکن است در ادامه این ایمپلنت را دستکاری کند تا به این ترتیب بتوان ظاهر مورد نظر بیمار را در چانه وی ایجاد کرد. هنگام استفاده از این روش، ایمپلنت چانه باید یک خط فک قوی و دارای ظاهر طبیعی را برای شما ایجاد کند. برخی جراحان پلاستیک می توانند نتایج حاصل از جراحی زیبایی چانه با استفاده از ایمپلنت را با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری شبیه سازی کنند و به این ترتیب می توان این امکان را فراهم کرد که بیماران ظاهر شبیه سازی شده خود بعد از جراحی زیبایی چانه را مشاهده کنند و بر این اساس برای انجام عمل جراحی تصمیم گیری نمایند.

جراحی بزرگ کردن چانه

در عمل جراحی بزرگ کردن چانه های عقب کشیده شده یا دارای تو رفتگی از ایمپلنت های چانه برای متصل کردن استخوان موجود در جلوی فک به زیر دندان استفاده می شود. در این حالت ایمپلنت مصنوعی در زیر پوست قرار می گیرد و به این ترتیب می تواند به چانه فرد یک ظاهر نیرومند و مناسب بدهد. این روش درمانی در نهایت یک ظاهر خوشایند و متناسب را که کاملاً طبیعی به نظر می رسد، در اختیار بیمار قرار می دهد. جراحی زیبایی بزرگ کردن چانه معمولاً به صورت سرپایی در مطب جراح انجام می شود، اما می توان این عمل را در یک بیمارستان نیز انجام داد. طول مدت این عمل بستگی به عوامل مختلف دارد، اما مدت زمان تقریبی آن بطور معمول از 45 دقیقه تا یک ساعت و نیم است. در این حالت بسته به تشخیص جراح و ترجیح بیمار، ممکن است بی هوشی عمومی یا موضعی برای انجام عمل جراحی استفاده شود.
شکاف های مورد نیاز در طول عمل جراحی در قسمت زیر چانه یا داخل دهان بین لثه و لب پایین ایجاد می شوند. شکاف های ایجاد شده در داخل دهان به احتمال بیشتر باعث ایجاد باکتری در بدن می شوند، اما به این ترتیب هیچ علائمی از زخم و شکاف ایجاد شده پس از عمل باقی نمی ماند. هنگامی که شکاف های مورد نیاز ایجاد شوند، ایمپلنت چانه به داخل محل وارد می شود و در جلوی استخوان فک قرار می گیرد. جراح در ادامه مناسب بودن پروتز چانه از نظر توازن با سایر اعضای صورت را بررسی می کند و در صورت نیاز اصلاحات لازم را بر روی آن انجام می دهد تا به این ترتیب بتواند ظاهر مورد نظر بیمار را برای چانه وی ایجاد کند. هنگامی که این کار انجام شد، پروتز چانه در محل بخیه زده شده و عمل جراحی کامل می شود. معمولاً بخیه های موجود در داخل دهان پس از 10 روز حل می شوند. در صورتی که برای جراحی زیبایی چانه از بخیه های خارجی استفاده شده باشد، معمولاً پس از طی دوره مشابه این بخیه ها نیز کشیده خواهند شد.

 عمل جراحی زیبایی چانه چه عوارضی دارد؟

و اما یکی از سوالاتی که اکثر مواقع درباره عمل جراحی پروتز چانه پرسیده می شود این است که: «آیا جراحی ایمپلنت چانه ایمن و بی خطر است؟» در موارد نادر، برخی عوارض را می توان در ارتباط با این عمل جراحی مشاهده کرد. کبودی و ورم ناشی از این عمل جراحی می تواند تا شش هفته پس از عمل وجود داشته باشد. عوارض مربوط به داروی بی هوشی نیز ممکن است برای بیمار وجود داشته باشد و معمولاً بر سیستم تنفسی فرد اثر می گذارد. سایر خطرهای احتمالی می تواند شامل تغییر شکل ایمپلنت چانه پس از جایگذاری آن باشد. به این ترتیب ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی ترمیمی برای اصلاح ایمپلنت و قرار دادن آن در محل صحیح وجود داشته باشد. علاوه بر این، ایجاد عفونت نیز می تواند این عمل جراحی را با خطر مواجه کند. معمولاً این مشکل با استفاده از آنتی بیوتیک ها بطور موثر کنترل می شود. با توجه به اینکه جراحی زیبایی چانه می تواند بطور بالقوه به سلول های عصبی کوچک آسیب رساند، بی حسی لب و چانه یکی از عوارض جانبی احتمالی به خاطر استفاده از مواد بی حسی در عمل جراحی چانه است.

مراقبت های بعد از عمل جراحی زیبایی چانه

ریکاوری پس از پروتز چانه با استفاده از روش قدیمی و سنتی آن (عمل جراحی پروتز چانه) به هفت تا ده روز زمان نیاز داشت و در این دوره بیمار با درد، کبودی، و ورم در ناحیه تزریق مواجه بود. علاوه بر این بخشی از ورم ایجاد شده برای چند ماه ماندگاری و دوام داشت. اگر برای درمان برش و شکاف در داخل دهان ایجاد شده بود، لازم بود پس از درمان غذاهای نرم مصرف شده و از روش های مخصوص طبق توصیه پزشک برای مسواک زدن استفاده شود. اما در روش تزریق ژل و چربی در چانه این مشکلات وجود نخواهد داشت.

در طول دوره ریکاوری پس از این عمل، ممکن است از پماد یا بانداژ برای تمیز نگه داشتن محل جراحی و تثبیت ایمپلنت در محل مناسب آن در اوایل دوره ریکاوری بعد از عمل چانه استفاده شود. در این رابطه معمولاً به بیمار دستورالعمل های مشخص درباره چگونگی مراقبت از محل جراحی، داروهای مورد نیاز برای استفاده جهت جلوگیری از ایجاد عفونت، مسائل مربوط به مراقبت از محل جراحی یا نحوه حفظ سلامت عمومی، و نیز زمان بندی ملاقات با جراح پلاستیک داده می شود.

منبع :وب سایت دکتر اکبری

ویرایش و گرد آوری : سلامت وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *