خوراکی های مفید برای کاهش درد های روماتیسمی

تغذیه نقش موثری در ابتلا یا عدم ابتلا به بیماری های مختلف دارد و مواد غذایی مصرفی شما می تواند در کاهش یا شدت علایم یک بیماری موثر باشد .روماتیسم مفصلی بیماری است که باعث دردناک شدن مفاصل شما می شود و بسته به نوع مفصل درگیری می تواند تحرک و کارایی فیزیکی بدنتان را به شدت کاهش دهد .روماتیسم با نشانه هایی همچون درد مفاصل ،خشکی اندام ها همراه است و میزان التهابات بدن را افزایش می دهد .مصرف غذاهای حاوی مس و سلنیوم برای محافظت از غضروف ها و کاهش دردهای مفصلی مفید می باشد .در این نوشته سلامت وب قصد داریم تا خوراکی هایی را به مبتلایان به روماتیسم معرفی کنیم  که باعث کاهش التهابات بدن و دردهای ناشی از این بیماری می شود .

1- آجیل

مصرف آجیل که شامل انواع بادام ،گردو ،پسته و فندق و ….. می باشد یکی از عوامل موثر تغذیه ای در کاهش دردهای روماتیسمی می باشد .آجیل منبع غنی از دو ماده معدنی مس و سلنیوم است که باعث کاهش سطح التهابات بدن می شود و از این رو ماده غذایی مناسبی برای افراد مبتلا به این بیماری به شمار می رود .کلسیم موجود در این خوراکی سبب تقویت و افزایش مقاومت استخوان ها شده و از شکستگی و پوکی استخوان ها جلوگیری می کند .ویتامین ای موجود در آجیل نیز از آسیب دیدن غشای سلول های استخوانیتان محافظت می کند .لازم به ذکر است بدانید از آنجایی که آجیل حاوی کالری بسیار بالایی است جهت جلوگیری از افزایش وزن در مصرف این ماده غذایی افراط نکنید.

کاهش دردهای روماتیسمی با مصرف آجیل

2-ماهی های چرب

مصرف ماهی های چرب خواص بی شماری در تامین سلامتی و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها دارد .

ماهی های چرب مانند قزل آلا ،سالمون ،ساردین و …دارای مقادیر بالایی از امگا3 می باشد

که این ترکیب با دارا بودن خواص ضد التهابی باعث بهبود حرکت مفاصل و سلامت آن ها  در بیماران روماتیسمی می شود.

کاهش دردهای روماتیسمی با مصرف ماهی

3- قارچ

قارچ نوعی پروتئین گیاهیست که می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز محسوب شود .گوشت قرمز به علت دارا بودن امگا 6 باعث افزایش میزان التهاب در این بیماران و شدت یافتن دردهای مفصلی می شود .از این رو شما می توانید با مصرف قارچ و جایگزین کردن آن به جای گوشت قرمز هم دردهای مفصلی ناشی از بیماری روماتیسم را کاهش دهید و هم این که پروتئین مورد نیاز بدن خود را تامین نمایید .

کاهش دردهای روماتیسمی با مصرف قارچ

3- سبزیجات تازه

مصرف انواع سبزیجات تازه علاوه بر تامین ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن نقش موثری در کاهش درد های روماتیسمی دارد.مصرف سبزیجاتی نظیر  گوجه فرنگی ،تره فرنگی، کدو حلوایی، فلفل دلمه ای، خیار، بادمجان، آرتیشو، کدو، هویج، تربچه، انواع کلم ها و ..به علت دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی یکی از راه های مبارزه با علایم این بیماری و کاهش شدت این بیماری شناخته شده است .
به عنوان مثال گوجه فرنگی منبع غنی از ترکیباتی به نام لیکوپن، فلاوونوئید ها و کاروتنوئید ها می باشد .

مصرف گوجه فرنگی با دارا بودن چنین ترکیباتی
و همچنین بهره مندی از خواص آنتی اکسیدانی یک پای ثابت کاهش دردهای روماتیسمی شناخته شده است .
کاهش درهای روماتیسمی با مصرف سبزیجات تازه

4-زنجبیل

زنجبیل یکی از ادویه های بسیار مفید برای دردهای روماتیسمی
و شدت علایم ناشی از این بیماری می باشد .
این ادویه دارای خواص آنتی اکسیدانیست که می تواند میزان التهابات بدن را کاهش داده
و تسکین دهنده دردهای این بیماری باشد .
شما می توانید این ادویه را به غذاهایتان اضافه کنید
و یا از دم نوش آن استفاده کنید .
فراموش نکنید که مصرف زنجبیل سبب افزایش میزان فشار خون می شود در صورت ابتلا به پرفشاری خون از زنجبیل استفاده نکنید .
کاهش دردهای روماتیسمی با مصرف زنجبیل

5-روغن زیتون

روغن زیتون یکی از روغن های گیاهی مفید برای استفاده می باشد که مصرف آن در بیماران روماتیسمی به علت دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و برخورداری از امگا 3 فراوان می تواند باعث کاهش التهابات بدن و دردهای ناشی از این بیماری شود .شما می توانید روغن زیتون را به سالادتان اضافه کنید و یا در پخت و پز عذاهای مصرفی از آن استفاده کنید .

کاهش دردهای روماتیسمی با مصرف روغن زیتون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top