درمان تلخی دهان به روش بوعلی سینا
عوامل ایجاد کننده وتشدید کننده :نا رسایی کبد ،اختلالات گوارشی ،اختلالات صفراوی ،مسمومیت ، سیگار،آلودگی وبیماری عفونی دهان ودندان ،چربی ،غذاهای ثقیل و چرب،ادویه،رب ،آش ،غذاهای خمیری و آبگوشتی واسپاگتی ،سس ،گرمی (خوراکیهای تند وشیرین) ،سمبوسه ،سوسیس و کالباس ،پیتزا ،ساندویج ،کمبود (منگنز ،منیزیم ،گوگرد ،نیکل)
درمان:
عرق (کاسنی وشاهتره ) روزی سه لیوان ،مصرف ملین گیاهی (جوشانده سنا وآب آلو ناشتا) سردی (خوراکیهای ترش و بی مزه) میوه های مختلف روزی (1کیلو گرم ) ،آش گشنیز با آبغوره زیاد