آشنایی با ارزش تغذیه ای شلغم
شلغم سبزی مفیدی با طبع گرم و تر است که سرشار از ویتامین های ث، ب و آ و حاوی املاح معدنی ضروری بدن مانند فسفر، کلسیم، گوگرد، منیزیم و ید، مس است.شلغم با داشتن فولیک اسید، اسید پانتوتنیک و خواص پنی سیلین گیاه مفید و با ارزشی در درمان بسیاری از بیماری ها محسوب می شود . مصرف شلغم در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری های تنفسی به شما توصیه می شود . شلغم با پاکسازی بدن مواد سمی را از بدن خارج می کند .لازم به یادآوری است که آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد .
خواص درمانی شلغم
1) شلغم گیاهی مقوی و اشتها آور است که در درمان ضعف جنسی آقایان و افزایش اسپرم مفید است .
2) شلغم با داشتن خواصی شبیه پنی سیلین در تسکین اثرات سرماخوردگی و کاهش سرفه موثر است.
3) شلغم با داشتن ویتامین ث مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند .
4) شلغم با داشتن کلسیم برای رشد و نمو استخوانها مفید می باشد.
5) خوردن آب شلغم جوش صورت را درمان می کند.
6) خوردن آب شلغم قند خون را پائین می آورد.
7) شلغم برای تقویت حافظه بسیار مفید است.
8) شلغم به علت داشتن ویتامین B1 در درمان کم خونی و ناراحتی های اعصاب سودمند است.
9) خوردن شلغم در ایام بارداری سبب رشد بچه ،و تسریع در حرف زدن وراه افتادن کودک پس از تولد می شود .
10) شلغم در تقویت سیستم ایمنی و قدرت بینایی تاثیر بسزایی دارد.
11) شلغم به علت داشتن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند .پس مصرف شلغم در افرادی که از کم کاری تیروئید رنج می برند بسیار مفید است.
12) شلغم در درمان بسیاری از بیماری های پوستی می تواند مفید واقع شود .
13) مصرف شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت می باشد.