1-دانه های طالبی
اگر طالبی می خورید تخمه های طالبی را دور نریزید . تخمههای طالبی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین E و منیزیم است که همگی آنها برای سلامتی انسانها مزیتهای زیادی دارند. میتوانیم این تخمهها را همراه با روغن زیتون درون تابه تفت دهیم و بعد بهراحتی بخوریم.
2-پوست پیاز
پوستههای بیرونی پیاز حاوی ترکیب خاصی به نام کوئرستین هستند. کوئرستین ترکیب خاصی است که میتواند به کاهش فشار خون کمک کند و نقش مثبتی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. میتوانیم این پوستههای پیاز را به آبگوشت یا خورش اضافه کنیم تا طعم و عطر خوبی به آن بدهیم و درست قبل از خوردن غذا، این پوستهها را از غذا جدا کنیم.
3-برگ های بروکلی
برگ های بروکلی حاوی مقادیر بالای ویتامین A، ویتامین C و کلسیم می باشد. میتوانیم برگهای کلم بروکلی را خُرد کنیم و همراه با خود کلم بروکلی تف بدهیم و بعد بهراحتی مصرف کنیم.
4-برگ های کرفس
برگهای کرفس علاوه بر عطر خوبی که دارند، حاوی ویتامین C ، منیزیم برای عضلهسازی، وکلسیم برای تقویت استخوانها می باشند. میتوانیم برگهای کرفس را به سوپ سبزیجات یا سوپ مرغ اضافه کنیم. برگها مثل ساقه کرفس دارای خواص مهمی می باشد.
5-پوست پرتقال
پوست پرتقال که مربای آن نیز تهیه می شود و برای معطر کردن کیک نیز استفاده می شود عطر بسیار خوبی دارد و سرشار از فیبرهایی است که تاثیر مثبتی در بهبود عمکرد دستگاه گوارش دارد. ضمنا مقدار زیادی ویتامین C در پوست پرتقال وجود دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مهم است. میتوانیم پوست پرتقال را روی ماهی یا مرغ رنده کنیم و همراه با این غذاها بخوریم.
6-ساقه های برگ چغندر
این ساقههای ارغوانی سرشار از کاروتنوئیدها هستند که بهعنوان آنتی اکسیدان، توانایی بالایی برای مقابله با بیماریها دارند. ضمن اینکه سرشار از از ویتامین K هستند که برای تقویت سلامت استخوانها لازم است. میتوانیم ساقه برگ چغندر را همراه با قارچ و پیاز تف دهیم و همراه با غذای اصلیمان بخوریم.