فصل بهار به اتمام رسید و سه روز است که وارد فصل گرم تابستان شده ایم .فصل تابستان گرمترین فصل سال است که با افزایش بیش از حد دمای هوا شاهد مشکلاتی نظیر کمبود آب بدن ،گرمازدگی ،حساسیت های پوستی ،اسهال و استفراغ و …..خواهیم بود.اگر می خواهید این فصل را به راحتی سپری کنید و از عوارض گرمای فصل تابستان در امان بمانید توصیه می کنیم نکات تغذیه ای که در نوشته سلامت وب امروز بیان می شود را رعایت کرده و از مواد غذایی که در زیر معرفی می شود بیشتر استفاده کنید . |
1-گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یکی از سبزیجات بسیار آبدار است که با دارا بودن سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبی به نام لیکوپن بهترین سبزی فصل تابستان محسوب می شود .شما می توانید با مصرف گوجه فرنگی و یا آب آن علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان عطش و کم آبی را از بدنتان دور نگهدارید .
2- هندوانه
هندوانه میوه آبدار ،شیرین و بسیار خوشمزه ایست که مناسب فصل تابستان می باشد .این میوه حاوی آب بسیار فراوانیست و مصرف آن در خنک نگهداشتن بدن شما تاثیر بسزایی دارد .شما می توانید با مصرف هندوانه از پرخوری و ریزه خواری طی روزتان جلوگیری کنید و به علت مدر بودن این میوه سموم بدنتان را پاکسازی نمایید .
3- ماست
مصرف ماست در تابستان علاوه بر رفع گرسنگی می تواند از کاهش کالری شما در طی روز جلوگیری کند .بنابراین شما می توانید با مصرف ماست کم چرب و پروبیوتیک باعث افزایش باکتری های مفید دستگاه گوارتان شوید و از گرمازدگی و اسهال و استفراغ ناشی از گرما در امان بمانید .
4-کرفس
کرفس نیز سبزی آبداریست که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بی شماری برای تامین سلامت بدن می باشد .شما می توانید در این فصل کرفس را مصرف کنید تا علاوه بر جبران کم آبی بدن از نفخ معده جلوگیری کرده و سموم بدنتان را از طریق ادرار به راحتی دفع نمایید .
5- طالبی
طالبی میوه آبدار دیگریست که ویتامین های بی شماری دارد .شما می توانید با نوشیدن یک لیوان آب طالبی پس از اتمام یک روز کاری خستگی را از خود دور کنید و آب فراوانی را به بدنتان برسانید .
6- هلو و شلیل
هلو وشلیل سرشار از فیبر می باشند و هر دو میوه حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدانی به نام ویتامین ث می باشند .شما با مصرف هلو و شلیل می توانید عملکرد روده خود را بهبود بخشید و به راحتی وزنتان را کم کرده و از عوارض ناشی از گرمای این فصل در امان بمانید .
7-چای سبز
اگر جزو آن دسته از افراد هستید که علاقه وافری به نوشیدن چای دارند
باید بگوییم چای سبز را جایگزین چای سیاه کنید .
این نوشیدنی حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها می باشد
که مصرف آن می تواند اثرات مثبت زیر را به همراه داشته باشد :
- تامین آب مورد نیاز بدن
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- کاهش بیماری های قلبی
- درمان کبد چرب
- افزایش سرعت سوخت و ساز بدن
8-اسفناج
اسفناج یکی از سبزیجات برگ سبز است
که منبع غنی از آهن و ویتامین آ و ث می باشد .
شما با مصرف اسفناج می توانید کم خونی خود را درمان کنید .
مصرف اسفناج می تواند از خشکی پوست شما در این فصل بر اثر تابش نور خورشید جلوگیری کند
و اثرات اشعه های نور خورشید بر روی پوستتان را به حداقل برساند.