ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور
انگور سرشار از ویتامین های B,A و C و املاح و موادمغذی معدنی همچون منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر ،منگنز و پتاسیم است.کالری انگور بالا بوده اما مصرف انگور برای درمان و پیشگیری بیماری ها بسیار مفید است و متخصصان علم تغذیه خواص فراوانی را برای انگور برشمرده اند.
خواص درمانی انگور
1-انگور دارای ماده ای به نام «رزوراتول» است که از تجمع پلاکت های خون در یک منطقه جلوگیری کرده و بدین طریق مانع از لخته شدن خون در رگ ها می شود.
2-انگور در پاکسازی خون از مواد سمی میوه مفیدی محسوب می شود .
3-انگور در درمان بیماری نقرس و بالا بودن اسیدیته خون و اوره موثر است.
4-مصرف انگور به علت داشتن کالری بالا به افراد چاق توصیه نمی شود.
5-با مصرف انگور بیماری هایی مانند سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه را درمان کنید .
6-آب انگور با داشتن خواص مدر بودن جهت سلامت کلیه ها مفید است.
7-مواد موجود در انگور می تواند کاهش دهنده دردهای عضلانی، ورم مفاصل و روماتیسم باشد.
8-استفاده از آب انگور در مبتلایان به نارساییهای کبد سبب بهبود دفع صفرا و افزایش کارایی و سلامتی کبد می شود .
9-ماساژ پوست صورت با آب انگور در ایجاد طراوت و شادابی در پوست و برطرف کردن چین و چروک مفید است.
10-مصرف انگور جهت کنترل فشار خون مبتلایان به پر فشاری خون بسیار سودمند است.
11-مصرف آب انگور تازه، زیاد کننده شیر زنان شیرده می باشد.
12-انرژی تولید شده توسط انگور دو برابر انرزی تولید شده توسط گوشت در بدن بوده و بر خلاف گوشت اوره خون را افزایش نمی دهد.
13-خوردن انگور برای کسانی که ضعف اعصاب دارند مفید بوده و مسکن خوبی جهت تسکین فشار عصبی می باشد.
14-خاصیت خونسازی انگور قرمز از انگور سبز بیشتر بوده و به همین دلیل این میوه جهت درمان کم خونی مفید است.