ارزش تغذیه ای انار
انار میوه ترش و شیرین و خوشمزه و مفیدی است که مرسوم است یکی از میوه های شب یلدا باشد این میوه میوه بهشتی بوده و خواص فراوانی در درمان بیماری ها علی الخصوص کم خونی دارد.انار سرشار از ویتامین های A , B1 , B2 , B3 , B5 , B6 , C،و مواد معدنی نظیر آهن ، مس ، کبالت ، روی و منگنز، سدیم و کلسیم می باشد.
خواص درمانی انار
۱)استفاده از پوست و ریشه انار در درمان انگل مفید است .
۲) انارمیوه ای است با طبع معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی می باشد .
۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.
۴) خوردن انار شیرین در درمان لاغری مفید است .
۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
۶) انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند
۷) انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.
۸) انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.
۹) مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین
۱۰) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
۱۱) جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.
۱۲) جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش مفید است.
۱۳) رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.
۱۴) اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می کند.
۱۵) خوردن انار غم و اندوه را از بین می برد.
۱۶) کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می رود.
۱۷) خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.