آشنایی با ارزش تغذیه ای سیب زمینی
سیب زمینی حاوی اسیدهای آلی مانند اسید سولانئیک ، اسید نپتوتانیک و ساید فولیک و مواد معدنی هم چون کلسیم ،فسفر ،پتاسیم ،آهن ،سدیم و ویتامین هایی مانند ویتامین آ ،ویتامین ب ،ویتامین ب 2 ،ویتامین ب 3 ،ویتامین ث می باشد .
خواص درمانی سیب زمینی
1) سیب زمینی به علت داشتن ویتامین C زیاد در درمان زخم های دهان و بیماری بهجت مفید است .
2) جهت تسکین سوختگی ها ، سیب زمینی خام را رنده کرده وبر روی قسمت سوختگی بگذارید تا اثرات آن را در بهبودی سریع پوست خود مشاهده کنید.
3) سیب زمینی به علت داشتن پتاسیم در پاکسازی نمودن کبد مفید است .
4) سیب زمینی با بهره مندی از خواص ویتامین ث و اسیدهای آلی موجود گیاهی ضد سرطان و ضد ویروس شناخته می شود .
5) پوست سیب زمینی دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده بنابراین از پیر شدن سلول ها جلوگیری می کند .
6) سیب زمینی در از بین بردن تورم بدن مفید است .
بهترین شیوه استفاده از سیب زمینی
سیب زمینی را همیشه به صورت بخارپز و یا کبابی و آب پز میل کنید تا از تمام خواص آن بهره مند شوید .مصرف سیب زمینی سرخ شده نه تنها خواصی ندارد بلکه برای بدن مضر بوده وسبب اضافه وزن و چاقی و بروز بیماری های مربوط می شود .
چه کسانی نباید از سیب زمینی استفاده کنند؟
مصرف سیب زمینی در اشخاصی که مبتلا به دیابت می باشند مضر می باشد .چرا که سیب زمینی به علت داشتن نشاسته فراوان سبب افزایش قند خون می شود
چرا نباید از سیب زمینی های سبز استفاده کنیم؟
سیب زمینی های نارس دارای ترکیبی سمی بنام سولانین می باشد .سم سولانین سبب سبز و تلخ شدن سیب زمینی می شود و مصرف آن خطر مسمومیت را به همراه دارد بنابراین باید از مصرف سیب زمینی نارس و سبز خودداری کنید.