آیا خواص عناب را می دانید؟

 عناب ، میوه ای است زیتونی شکل که  ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می‌خورد .مزهٔ آن شیرین، خوراکی بوده ودارای خواص دارویی بسیار زیادی (آرام بخش ،ضد سرطان ،ضد بیماری های تنفسی ،تب بر ،مسکن ، اشتها آور )می‌باشد .

ارزش تغذیه ای عناب

این میوه سرشار از ویتامین C  ، پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و آهن می باشد.

عناب و این همه خاصیت

خواص عناب در طب سنتی 

1-عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه بوده و از جوشانده عناب برای رفع سرفه و درد سینه و گرفتگی صدا استفاده می نمایند.

2-عناب آرام بخش اعصاب است وسبب کاهش اضطراب می شود .

3-عناب رسیده خشک شده  به عنوان ملین (مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید.) برای کمک به درمان یبوست به تمام افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می شود.بدین منظور ، هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنید. عناب تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است  و تحقیقات پزشکان طب سنتی ، تأثیرات آن برای رفع مشکلات مختلف دستگاه گوارش را نشان داده است. مصرف عناب دستگاه هاضمه را تقویت می کند .به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.عناب اشتها را نیز افزایش می دهد وبرای رفع کم اشتهایی بسیار مفید می باشد.

4-عناب دشمن سرسخت آسم وتنگی نفس می باشد وبه خوبی آن را برطرف می کند.

5- آب عناب به همراه کاهو درمان کننده سرطان است.

6-از برگهای عناب به عنوان بند آورنده خون و تب بر استفاده می نمایند.

7-عناب خون را تصفیه می کند و سموم  بدن را دفع می‌نماید.

8-عناب پوستتان را روشن ورنگ صورت را گلگون می کند.

9-عناب در رفع مشکلات قلبی بسیار نافع است.

 

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *