با دم نوش به لیمو آرامش را تجربه کنید

آشنایی با ارزش غذایی به لیمو

به لیمو حاوی اسیدسیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که بومى آمریکاى جنوبى می باشد. پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و داراى بوى معطر، طعم آن تند و کمى تلخ است.برگ ها بخش دارویى این گیاه را تشکیل مى دهد و بویى شبیه به بوى لیمو دارد. برگ ها را در اواخر تابستان جمع آورى مى کنند.دم نوش به لیمو بسیار مفرح و نشاط آور بوده و سبب آرامش اعصاب می شود.به لیمو همچنین به عنوان ادویه می تواند استفاده شود .  در ضمن به لیموی ذکر شده در این جا با شربت به لیمویی که در بازار به فروش می رسد متفاوت است.

دم نوش به لیمو و خواص آن

 

خواص درمانی به لیمو

  1. برگ این گیاه در رفع تپش قلب، سردرد های یک طرفه، سرگیجه، حالات عصبی و خستگی های روحی بسیار مفید است.
  2. دم کرده ی به لیمو یک دمنوش مطبوع و لذت بخش بوده که استفاده آن  بعد از شام یا آخر شب در داشتن خوابی راحت موثر است.
  3. نوشیدن دم نوش به لیمو  هضم غذا را بهبود می بخشد و ناراحتی های معده مثل نفخ و گاز معده را از بین می برد.

 

طرز تهیه دم نوش به لیمو

برای تهیه جوشانده به لیمو، ۳ تا ۱۰ گرم برگ این گیاه را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند استکان آن را مصرف کنید. همچنین می توان یک قاشق چای خوری از برگ خشک آن را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و مانند چای بنوشید.

 

شرایط نگهداری از به لیمو

برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور، در جاى خنک و در ظروف در بسته نگهدارى کرد.

 

نکات ضروری در مورد مصرف به لیمو

در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین طی دوران بارداری و شیردهی می بایست از مصرف مقادیر زیاد به لیمو اجتناب نمود. استفاده موضعی اسانس به لیمو ممکن است سبب حساسیت پوستی گردد.

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *