شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه ای  از یک ترکیب ساکارز (شکرتصفیه شده)  با مقادیری معین از ملاس که  به صورت لایه ای نازک برروی ذرات آن نشسته، تهیه شده است.  شکر قهوه ای شماره ی 1 با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره ی 15 (تیره ترین رنگ ) می باشد . در این بین شماره های 6 ، 8 ، 10 و 13 از پر مصرف ترین انواع آن می باشد .شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است. با توجه به املاح بیشتر در شکر قهوه ای(نسبت به شکر سفید ) مصرف آن برای سلامت افراد مفید است.شکر قهوه ای کالری کمتر و خاصیت درمانی  بیشتری نسبت به شکر سفید دارد . این شکر هم مانند دیگر مواد قندی می تواند ضررهای جبران ناپذیری به بدن شما وارد کند، بهتر است برای استفاده از شکر قهوه ای حتما از شکرهای بسته بندی شده با مارک های معتبر و البته داشتن نشان استاندارد استفاده کنید. ضمنا در مصرف شکر قهوه ای  زیاده روی نکنید.

شکر قهوه ای چیست و چه مصارف و کاربردی دارد؟

شکر قهوه ای چه مصارفی دارد؟

شکر قهوه ای در شیرینی پزی و به خصوص پخت انواع کیک ، تهیه بستنی، مربا، کیک و تارت و پای میوه کاربرد دارد.

از شکر قهوه ای چگونه نگهداری کنیم؟

جهت نگهداری اصولی و  جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای که دارای حدود 2 درصد رطوبت می باشد آن را در ظروف کاملا بسته ای که در آن هوا نفوذ نکند قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

خواص درمانی شکر قهوه ای 

مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی مفید در درمان سرماخوردگی می باشد . شکر قهوه ای را به  آب به همراه زنجبیل اضافه کرده تا بجوشد  پس از جوشیدن آن را به  صورت دم نوشی داغ مصرف می کردند. مصرف این دم نوش در درمان علائم سرماخوردگی مفید بوده و در کاهش عوارض ناشی از سرماخوردگی  بسیار سودمند است .

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *