گیاه زنجبیل را با احتیاط مصرف کنید

زنجبیل گیاهی است که فواید بسیاری در درمان برخی بیماری ها دارد .این ادویه در پخت غذاها نیز استفاده می شود .طعم زنجبیل تند می باشد و  برای رفع مشکلات گوارشی دارد بسیار موثر است . از دیگر خواص زنجبیل خاصیت ضدالتهابی آن می باشد .

چگونه از زنجبیل استفاده کنیم؟

1-دم نوش زنجبیل

دم نوش زنجبیل آسان ترین راه برای مصرف این ادویه  است.  یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه  خرد شده را در یک قوری بریزید و به آن  آب جوش اضافه کنید  و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد سپس آن را نوش جان کنید .

2-چاشنی غذاها

از زنجبیل به عنوان چاشنی غذاها یی مانند سوپ آش و سایر غذاهای آبکی و تهیه کیک ها و دسرها و سالاد ها می توانید بهره ببرید.

 

3- قرص های زنجبیل

قرص  و کپسول های  زنجبیل به طور آماده و بسته بندی شده در داروخانه ها به فروش می رسد .

خواص تغذیه ای زنجبیل

مصرف زنجبیل چه خواصی دارد؟

  1. زنجبیل درمان کننده مشکلات گوارشی می باشد.
  2. در درمان آرتروز و روماتیسم و سایر مشکلات التهابی  موثر است .

 

مصرف زنجبیل بدون اجازه پزشک در افراد زیر ممنوع می باشد

هنگام  استفاده از زنجبیل  ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. افراد زیر نباید زنجبیل را مصرف کنند :

  1. زنان باردار و مادران شیرده
  2. مبتلایان به سنگ کیسه صفرا
  3. مبتلایان به اختلالات خونریزی
  4. مبتلایان به مشکلات  قلبی
  5. دیابتی ها
  6. افراد استفاده کننده از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین
  7. استفاده کنندگان داروهای فشار خون

عوارض مصرف زنجبیل 

  1. سوزش معده
  2. اسهال
  3. التهاب دهان
  4. آروغ زدن

 

خصوصیات یک زنجبیل خوب چیست؟

زنجبیل تازه  نرم است  و پوست آن چروک و پلاسیده نیست .زنجبیل تازه را می توان با پوست به مدت ۴ هفته درون  پاکت  کاغذی یا دستمال کاغذی در یخچال نگهداری نمود .زنجبیل پوست کنده را داخل کیسه فریزر گذاشته و فقط به مدت چند روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *