فصل تابستان کم کم از راه می رسد و با خود میوه ای به نام انجیر به ارمغان می آورد . انجیر منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر بتاکاروتن و ویتامینهای A، B و C است. این میوه طبع گرم و تر داشته و طبیب بسیاری از بیماری هاست .
1-انجیر در پیشگیری از سرطان
انجیر به علت دارا بودن آنتی اکسیدان ها و ویتامین ث و بتاکاروتن میوه ای ضد سرطان محسوب می شود و از ابتلا به انواع سرطان پیشگیری می نماید.
2-انجیر علاج کم خونی
انجیر با دارا بودن مواد معدنی مانند آهن یک میوه ی فوقالعاده خون ساز برای مبتلایان به کمخونی فقرآهن محسوب می شود .
3-انجیر دشمن فشار خون
انجیر با داشتن پتاسیم حتی بیشتر از موز سبب کنترل فشار خون شده واز افزایش آن جلوگیری می نماید .پتاسیم موجود در انجیر همچنین سبب کاهش کلسترول بد خون می شود.
4-انجیر محافظ استخوان
انجیر منبع غنی از دو عنصر کلسیم و پتاسیم است. این دو عنصر در حفظ و نگهداری استخوان های بدن بسیار مفیدند و می توانند خطرات پوکی استخوان را تا حدود زیادی کاهش دهند.
5-انجیر و رفع یبوست
انجیر به علت دارا بودن فیبر بالا سبب تسهیل حرکات روده می شود و در درمان و رفع یبوست اثر چشمگیری دارد.
6-انجیر و سیستم عصبی
سطح بالای ویتامین ب در انجیر سبب محافظت از سیستم عصبی می شود .مصرف آن در زنان باردار نقایص سیستم عصبی جنین و ابتلا جنین به تیروزومی 13 را کاهش می دهد .
7-انجیر در درمان سرماخوردگی و زکام
انجیر به علت داشتن ویتامین ث داروی زکام وسرماخوردگی به شمار می آید.
8-انجیر و تقویت بینایی
انجیر با دارا بودن ویتامین آ در تقویت قدرت بینایی و افزایش رشد کودکان می شود .
9-انجیر در درمان زگیل
مالیدن شیره انجیر به میخچه و زگیل سبب از بین رفتن این دو زائده پوستی می شود.