سال 95 به روزهای پایانی خود نزدیک می شود و 14 روز تا حلول بهار باقیست .در این روزها عموما مشغول خانه تکانی و خرید های نوروزی هستیم اما نکته ای که نباید از آن غافل شد این است که سین های سفره هف سین را نیز کم کم باید آماده کنید . در این روزهای پایانی سال 95 قصد داریم در مورد سفره هفت سین و ملزومات آن برایتان بنویسیم و پس از آن مناطق دیدنی ایران را به شما معرفی کنیم تا نوروزی شگفت انگیز را با سلامت وب سپری کنید .پس فراموش نکنید که سلامت وب را نیز به سین های سفره هفت سینتان اضافه کنید. |
سبزه سفره هفت سین چیست؟
یکی از سین های نوروزی که برای تهیه آن می توانید از همین زمان اقدام کنید سبز کردن سبزه عید نوروز است .سبزه سفره هفت سین نماد آب های پاک و فرشته اردیبهشت می باشد
و یکی از ارکان زیبای سفره هفت سین همین سبزه است
که معمولا از گندم ،یونجه ،ماش ،عدس ،تخم شاهی و یا سیاهدانه استفاده می شود.
سبزه سفره هفت سین نماد چیست؟
زیباترین جزء سفره هفت سین سبزه است که نشانه خرمی و شادمانی است .
نگاه کردن به سبزه در آغاز سال نو سبب ایجاد حس شادی و شعف در وجود شما می شود.
در زمان های گذشته از 15 روز مانده به بهار بر 12 ستون از کاخ پادشاهان انواع مختلفی از غله را می کاشتند
و معتقد بودند رویش سبزه ها نشانه سال پربرکتی خواهد بود.
روش تهیه سبزه گندم
برای تهیه سبزه گندم از همین الان دست به کار شوید
کافیست مفداری گندم را درون ظرف آبی بریزید به طوری که آب بالاتر از سطح گندم ها باشد
آن گاه هر روز اب آن را عوض کنید پس از گذشت دو روز گندم ها شروع به جوانه زدن می نمایند آب ظرف را خالی کرده
و آن ها را درون دستمالی نخی بریزید همیشه دستمالتان را مرطوب نگهدارید
تا گندم ها ریشه بزنند سپس گندم ها را از دستمال خارج کرده و در ظرف مورد نظر بریزید
سپس پارچه ای نخی بر روی آن بگذارید و با اسپری هر روز آن را مرطوب کنید تا ساقه ها نمایان شوند
سپس پارچه را بردارید وسبزه خود را مرطوب نگهدارید .
از قرار دادن سبزه خود در زیر نور مستقیم خورشید خودداری کنید.
خواص درمانی جوانه گندم
برای تهیه جوانه گندم به روش بالا عمل کنید و زمانی که ساقه های نقره ای در آمدند
جوانه شما آماده مصرف است.
جوانه گندم منبع غنی از ویتامین های B ،A ،C ،E و K و نیز 17 نوع اسید آمینه مفید برای بدن است که در زیبایی پوست و سلامتی نقش بسیار مهمی دارد.
روش تهیه سبزه ماش
مقداری ماش متناسب با ظرفتان انتخاب کنید چرا که دانه های ماش پس از خیس خوردن افزایش حجم پیدا می کنند.
کافیست یک شب دانه های ماش را بخیسانید و پس از آن آب ظرف را خالی کنید
و ماش را به صورت لایه ای نازک درون ظرف پهن کنید .یک دستمال بر روی ظرف بکشید
و هر روز دستمال را با اسپری مرطوب کنید تا زمانی که دانهها جوانه زده و جوانهها به اندازه یک سانت بلند شوند
سپس دستمال را برداشته و سه چهار بار در روز آن را اسپری کنید.
خواص درمانی جوانه ماش
جوانه ماش حاوی انواع ویتامین ها از جمله C ، K و A ،منگنز، روی و مس بوده ومصرف آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش قدرت باروری می شود.