1-عرق کاسنی
عرق کاسنی حرارت بدن را تسکین داده و تببر است، کلسترول خون را پایین میآورد و به تقویت پوست کمک میکند. برای رفع گرمازدگی عرق کاسنی و شاتره را با هم ترکیب کنید و قبل از غذا یک استکان بخورید.
2- عرق زیره
عرق زیره کمی تلخ و تند است و دشمن چاقی است و ناراحتی های روده را برطرف میکند؛ چون طبیعت گرم و خشکی دارد. برای درمان نفخ شکم و هضم بهتر غذا بعد از غذا یک نصف استکان عرق زیره بنوشید.
3-عرق آویشن
عرق آویشن طبیعت گرمی دارد. اگر بعد از هر غذا یک استکان از آن را بنوشید از دردهای مفصلی در امان میمانید. عرق آویشن اشتهاآور بوده و ضد نفخ است و سبب ضدعفونی مجاری تنفسی میشود.
4-گلاب
گلاب برای قلب و اعصاب مفید است و به کاهش درد چشم کمک میکند. ضمن اینکه برای تمیز کردن پوست تان هم میتوانید از آن استفاده کنید. گلاب از گل محمدی به دست میآید و برخی از افراد به عنوان خوشبو کننده هم از آن استفاده میکنند.
5- عرق نعنا
عرق نعنا طعم ملایمی هم دارد و به همین دلیل مصرف آن بیش از سایرین رایج است. علاوه بر این عرق نعنا اشتها آور است و با داشتن طبیعت گرم و خشک، شما را از نفخ شکم نجات میدهد.مهمترین خاصیت آن رفع دل پیچه و دلدرد است.
6- عرق بهار نارنج
عرق بهار نارنج به تقویت اعصاب شما کمک میکند تا در زندگی آرامش بیشتری داشته باشید. اگر شب ها خواب راحتی ندارید عرق بهار نارنج را امتحان کنید. چون در درمان بیخوابی نقش موثری دارد.
هنگام خرید و استفاده از عرقیات گیاهی به این نکات توجه کنید.
1-هنگام خرید عرقیات گیاهی فقط سراغ فروشندگان معتبر بروید و به تاریخ مصرف، نام کارخانه و شماره ثبت نوشته شده روی شیشه توجه کنید.
2- بعضی از این عرقیات واقعا بد مزه و بد بو هستند شما می تواید برای بهره مند شدن از خواص عرق مورد نظر آنها را با آب و شکر مخلوط کرده و شربت درست کنید.
3- مصرف بعضی از عرقیات برای زنان باردار یا کودکان ممنوع است. بنابراین قبل از هرگونه مصرف این نوشیدنیهای گیاهی، حتما با پزشک خود مشورت کنید.