میگو غذای دریایی بسیار خوشمزه ایست که دارای و یتامین ها و املاح معدنی فراوانی می باشد .این ماده غذایی منبع غنی از سلنیوم ،اسیدهای چرب امگا 3،آهن و پروتئین بوده و مزیت آن در مقایسه با ماهی نبود جیوه در این گوشت می باشد .اگر می خواهید با خواص و اثرات درمانی میگو آشنا شوید این نوشته راهنمای شما خواهد بود . |
ارزش تغذیه ای میگو
میگو ،گوشت بسیار لذیذی است که سرشار از ویتامین های A، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و مواد معدنی نظیر کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیوم و اسید های چرب امگا 3 می باشد .بهترین شیوه طبخ میگو برای حفط خواص و جلوگیری از افزایش کالری گریل کردن می باشد .
میگو و درمان پرفشاری خون
وجود مقادیر بالایی از اسید های چرب امگا 3 در میگو در کاهش فشار خون موثر است .البته لازم به ذکر است برای این که از میگو جهت کاهش فشار خونتان استفاده کنید باید بدانید که میگو را کبابی کرده و از سرخ کردن میگو در روغن فراوان خودداری کنید.
پیشگیری از ابتلا به سرطان ها با مصرف میگو
میگو منبع غنی از ماده معدنی به نام سلنیوم می باشد .هر 100 گرم میگو 64 درصد سلنیوم مورد نیاز بدن ما را تامین می کند .این ماده معدنی با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی می تواند ریسک احتمال ابتلا به سرطان هایی نظیر سرطان بزرگ و انواع سرطان خون را در شما کاهش می دهد.
درمان کم خونی با مصرف میگو
اگر دچار کم خونی ناشی از فقر آهن می باشید ما خوردن میگو را به شما توصیه می کنیم چرا که این ماده غذایی سرشار از آهن بوده و هر 100 گرم میگو می تواند یک چهارم آهن مورد نیاز روزانه شما را تامین نماید .
محافظت از مغز با میگو
میگو حاوی سطح بالایی از اسید های چرب امگا 3 بوده و در نتیجه می تواند از مغزتان محافظت کرده و خطر ابتلا به آلزایمر را در شما کاهش دهد .مصرف دو تا سه بار میگو در هفته در داشتن مغزی قدرتمند و سالم تاثیر بسزایی دارد.