لبو گیاه خوشمزه و شفا بخش زمستانی

یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه فصل زمستان لبو است که خواص بی شماری برای سلامتی و زیبایی پوستتان دارد.این سبزی قرمز رنگ را تهیه کنید و از خواص بی نظیرش در این فصل سرما بهره مند شوید .در این نوشته سلامت وب اطلاعات جامع و کاملی را در مورد لبوی خوشمزه در اختیارتان قرار می دهیم .

ارزش تغذیه ای لبو

لبو حاوی ويتامين هاي A، B، C و مواد معدني فسفر، کلسيم، منيزيم، سديم، پتاسيم، مس، آهن، گوگرد و منگنز مي باشد

وبا دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی به عنوان ماده ای ضد سرطان شناخته می شود.

لبو و تامین سلامتی

1-لبو دوستدار کبد شما

لبو منبع غنی از بتاکاروتن ،کاروتنوئید و فلائونوییدهاست

که این آنتی اکسیدان ها دوستدار سلامت کبد بوده

و از کبدتان در برابر بیماری هایی نظیر کبد چرب محافظت می کند.

2-لبو ضد سرطان

لبو با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی ماده غذایی ضد التهابی است

که با دارا بودن خواص ضد سرطانی با رادیکال‌ های آزاد مبارزه کرده

و از سرطانی شدن  سلول های بدن محافظت می نماید.

بنابراین می توانید با مصرف لبو خودتان را در برابر سرطان هایی نظیر سینه ،پروستات و کولون واکسینه کنید.

لبو ضد سرطان

3-کاهش وزن با مصرف لبو

لبو یکی از منابع غذایی سرشار از فیبر بوده که مصرف آن موجب احساس سیری زودرس شده

و از پرخوری و ریزه خواری های طی روز جلوگیری می کند.

مصرف لبو سبب افزایش متابولیسم بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.

4-درمان بیماری نقرس با لبو

لبو به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی و فیبر فراوان به خوبی می تواند کبدتان را از سموم و مواد زائد پاک سازی کرده

و در کاهش میزان اسید اوریک خون نقش موثری داشته باشد.

مصرف لبو در بیماران مبتلا به نقرس سبب کاهش علایم این بیماری می شود.

5-لبو و درمان دیابت

لبو به بهبود عملکرد انسولین کمک می کند و با کاهش سطح گلوکز و افزایش حساسیت به انسولینن در درمان دیابت موثر بوده و مصرف ان به صورت پخته و ریختن آن در سالاد به درمان بیماری دیابت کمک می کند.

6-لبو و پیشگیری از ابتلا به یبوست

لبو به علت داشتن فیبر غذایی فراوان از احتباش آب در بدن جلوگیری کرده و باعث دفع راحت می شود.این ماده غذایی با دارا بودن فیبر های غیر حلال سبب هضم بهتر غذا و پیشگیری از یبوست می شود.

لبو و پیشگیری از پیری زودرس پوست

7-لبو و پیشگیری از پیری زودرس پوست

 لبو به علت برخورداری از سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات آنتوسیانین از بروز چین و چروک بر روی پوست جلوگیری کرده و مصرف آن به صورت خوراکی و موضعی موجب جوان سازی پوست و لطافت پوستتان می شود.
336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *