زیان های نوشیدن چای

آیا می دانید نوشیدن چای چه زیان هایی دارد؟

چای نوشیدنی ایرانیست که اکثر افراد از آن به عنوان مطلوب ترین نوشیدنی ایرانی برای رفع خستگی نام می برند .چای سیاه اگرچه برای رفع خستگی و گرم نمودن بدن نوشیدنی محبوبی به شمار می آید اما زیاده روی در مصرف آن می تواند سلامتی شما را تهدید کرده و سبب بروز مشکلاتی برای شما شود.در این مقاله سلامت وب به معرفی زیان های چای سیاه پرداخته ایم.

1- چای نوشیدنی سرطان زا

نوشیدن این نوشیدنی به صورت پررنگ می تواند یکی از عوامل ابتلا به سرطان سینه در زنان محسوب شود .اگر دم کرده آن را را به مدت طولانی استفاده می نمایید و یا آن را به همراه لیمو دم می کنید باید بدانید این نوشیدنی ماده ای سرطان زا به شمار می آید.نوشیدن آن به صورت داغ نیز موجب ابتلا به سرطان ریه می شود.لذا توصیه می شود از نوشیدن آن به صورت  کهنه دم و داغ پرهیز نمایید.

2- چای عامل کم خونی

نوشیدن این نوشیدنی  بلافاصله پس از صرف غذا موجب عدم جذب آهن موجود در غذا در بدن می شود و به همین دلیل می تواند موجب بروز کم خونی شود.اگر می خواهید از این نوشیدنی استفاده کنید حتما پس از گذشت دو ساعت از زمان صرف غذا از آن استفاده کنید.

3- چای عامل بروز سنگ کلیه

این نوشیدنی  به علت دارا بودن اگزالات می تواند یکی از دلایل بروز سنگ کلیه به شمار آید .زیاده روی در مصرف این نوشیدنی و پررنگ مصرف کردن آن موجب ابتلا به سنگ کلیه می شود.

چای و سرطان زا بودن آن

4- چای و افزایش احتمال ابتلا به شکستگی استخوان

زیاده روی در مصرف این نوشیدنی با جلوگیری از دفع فلوراید در بدن
یکی از عوامل افزایش دهنده احتمال ابتلا به شکستگی استخوان به شمار می آید.
فلورین موجب ضعیف و شکننده شدن استخوان ها شده
و از استحکام استخوان ها جلوگیری می کند.

5-چای و غلیظ شدن پلاسمای خون

این نوشیدنی  با دارا بودن ترکیبی به نام تانن موجب افزایش حجم ادرار می شود.
افزایش حجم ادرار موجب دفع مایعات بدن
و غلیظ شدن پلاسمای خون می شود.
افزایش غلظت پلاسما می تواند در دراز مدت سبب از کارافتادن کلیه ها شود.
چای سیاه و آسیب دیدن کلیه ها
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *