آیا میدانید مصرف آجیل در بارداری موجب کاهش احتمال حساسیت فرزندان میشود.
، مصرف بادام زمینی و آجیل به همراه میوه و سبزیجات در طول دوران بارداری، بدن نوزادان را در مقابل عوامل حساسیت زا مقاوم می کند. |
طبق آخرین تحقیقات دانشمندان فرزندانی که مادران شان در طول دوران بارداری بادام زمینی و آجیل خورده باشند، به حساسیت مبتلا نخواهند شد.
پژوهشگران آمریکایی، تندرستی و رژیم غذایی بیش از ۸ هزار کودک و مادر را بررسی کردند.
آنها معتقدند، مصرف بادام زمینی و آجیل در طول دوران بارداری، بدن نوزادان را در مقابل عوامل حساسیت زا مقاوم می کند.
و اما شواهد متناقص
دکتر لیندسی فرازیئر، متخصص اطفال بیمارستان کودکان بوستون و سرپرست این مطالعه گفت:” یافته های ما نشان می دهد، نوزادانی که مادران شان در طول دوران بارداری گردو، بادام زمینی، پسته، بادام و فندوق مصرف کرده اند یک سوم کمتر از نوزادان دیگر به حساسیت مبتلا می شوند. ”
دانشمندان باور دارند، مصرف آجیل توسط مادر، فرزند را در مقابل حساسیت حفاظت خواهد کرد. اما عوامل دیگری وجود دارند که ممکن است بتوانند این تفاوت را توضیح دهند.
توجه : به عنوان مثال، زنانی که آجیل می خوردند، هم زمان از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات تازه نیز پیروی می کردند.
دکتر آدام فاکس، متخصص کودکان و مشاور بنیاد سنت توماس گفت:” چنین یافته هایی بی نتیجه اند. موضوع پیچیده تر از این حرف ها است. شواهد نشان می دهند، حساسیت به آجیل می تواند تا پس از تولد توسعه نیابد.