در دوران بارداری آجیل بخوریم یا نه؟

آیا میدانید مصرف آجیل در بارداری موجب کاهش احتمال حساسیت فرزندان میشود.

، مصرف بادام زمینی و آجیل به همراه میوه و سبزیجات در طول دوران بارداری، بدن نوزادان را در مقابل عوامل حساسیت زا مقاوم می کند.

طبق آخرین تحقیقات دانشمندان فرزندانی که مادران شان در طول دوران بارداری بادام زمینی و آجیل خورده باشند، به حساسیت مبتلا نخواهند شد.

مصرف میوه و سبزیجات در بارداری

پژوهشگران آمریکایی، تندرستی و رژیم غذایی بیش از ۸ هزار کودک و مادر را بررسی کردند.

آنها معتقدند، مصرف بادام زمینی و آجیل در طول دوران بارداری، بدن نوزادان را در مقابل عوامل حساسیت زا مقاوم می کند.

و اما شواهد متناقص

دکتر لیندسی فرازیئر، متخصص اطفال بیمارستان کودکان بوستون و سرپرست این مطالعه گفت:” یافته های ما نشان می دهد، نوزادانی که مادران شان در طول دوران بارداری گردو، بادام زمینی، پسته، بادام و فندوق مصرف کرده اند یک سوم کمتر از نوزادان دیگر به حساسیت مبتلا می شوند. ”

آیا در دوران بارداری آجیل مصرف کنیم

دانشمندان باور دارند، مصرف آجیل توسط مادر، فرزند را در مقابل حساسیت حفاظت خواهد کرد. اما عوامل دیگری وجود دارند که ممکن است بتوانند این تفاوت را توضیح دهند.

توجه : به عنوان مثال، زنانی که آجیل می خوردند، هم زمان از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات تازه نیز پیروی می کردند.

دکتر آدام فاکس، متخصص کودکان و مشاور بنیاد سنت توماس گفت:” چنین یافته هایی بی نتیجه اند.  موضوع پیچیده تر از این حرف ها است. شواهد نشان می دهند، حساسیت به آجیل می تواند تا پس از تولد توسعه نیابد.

336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *