فلفل قرمز یکی از چربی سوزترین مواد غذایی در سراسر جهان است که علاوه بر اثرات آن در کاهش وزن اثرات درمانی بی شماری دارد .شما با مصرف فلفل قرمز علاوه بر داشتن اندامی ایده آل و متناسب می توانید سلامتی خود را نیز بیمه کنید برای آشنایی بیشتر با خواص این ماده چربی سوز این مقاله سلامت وب را تا انتها بخوانید. |
نقش چربی سوزی فلفل قرمز در متناسب شدن اندام شما
مصرف فلفل قرمز و اضافه نمودن آن به غذاهای مصرفی یکی از شیوه های مفید برای چربی سوزی و کاهش وزن محسوب می شود.
تحقیقات نشان داده است این ماده غذایی سبب کاهش اشتهای شما شده
و در نتیجه از پرخوری شما جلوگیری خواهد نمود.
این ماده غذایی حاوی ترکیبی به نام کاپسایسین می باشد
که این ترکیب در روند کاهش وزن و ثبات وزن موثر است.
کاپسایسین موجود در فلفل قرمز سبب افزایش سوخت و ساز بدن شده
و چربی های سفید و قهوه ای را می سوزاند.
مصرف روزانه دو عددد فلفل قرمز در هر وعده غذایی به همراه پیروی از یک برنامه غذایی مناسب
سبب افزایش متابولیسم ،چربی سوزی و کاهش وزنتان می شود.
پیشگیری از تصلب شرائین با مصرف فلفل قرمز
فلفل قرمز ماده گیاهی ضد سرطان
کاپسیسین موجود در فلفل قرمز از تکثیر سلول های سرطانی و بد شکل شدن سلول های بدن جلوگیری کرده
و ماده مفیدی برای پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها علی الخصوص سرطان پروستات و بیضه در آقایان می باشد.
.کاپسیسین با توقف رشد سلول های سرطانی سبب شده است تا فلفل قرمز به عنوان ماده ای ضد سرطان شناخته شود.
آیا زیاده روی در مصرف فلفل قرمز عوارضی دارد؟
- مصرف فلفل قرمز در زمان بارداری و در دورن شیردهی ممنوع است.
- زیاده روی در مصرف فلفل قرمز سبب التهاب دستگاه گوارش شده و می تواند آسیبی جدی برای مخاط معده تلقی شود.
- فلفل قرمز ماده ای ضد سرطان است اما در صورت زیاده روی همانند شمشیری دولبه عمل کرده و خود باعث بروز سرطان هایی نظیر پزوستات و معده می شود