خواص درمانی پروتئین گیاهی به نام قارچ

قارچ منبع پروتئینی مفیدی می باشد که حاوی ویتامین ها و مواد ضروری مورد نیاز بدن می باشد. قارچ می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد و با دارا بودن کالری بسیار پایین یکی از مواد غذایی مفید در روند کاهش وزن شناخته می شود.برای این که از خواص درمانی قارچ بیشتر بدانید این مقاله سلامت وب را هنمای خوبی برای شماست.

خواص تغذیه ای قارچ

قارچ حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن می باشد.

این پروتئین گیاهی سرشار از ویتامین های گروه ب ،ث ،فیبر ،سلنیوم ،مس ،پتاسیم ،سدیم  و اسید لینوئیک می باشند

که خواص بی شماری برای سلامتی بدن دارند.

خواص تغذیه ای قارچ

قارچ ماده غذایی کم کالری

قارچ یکی از منابع غذایی غنی از پروتئین و فیبر است که استفاده از آن در رژیم های کاهش وزن به شما در رسیدن به وزنی ایده آل کمک می کند.

این ماده غذایی کالری بسیار پایینی دارد

و مصرف آن با پر کردن حجم معده و احساس سیری طولانی مدت باعث می شود

تا زود گرسنه نشوید و پرخوری نکنید.

کاهش وزن با قارچ

با قارچ چربی خونتان را پایین بیاورید

قارچ دشمن سرسخت چربی خون می باشد و به علت داشتن ترکیبات تغذیه ای فاقد چربی در کاهش سطح کلسترول بد خون موثر است.

وجود مقادیر فراوانی از فیبر و پروتئین در این ماده گیاهی به از بین رفتن چربی خون کمک کرده

و موجب سلامت رگ های خونی بدنتان می شود.

کاهش کلسترول خون با قارچ

با مصرف قارچ سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید

قارچ ماده غذایی است که حاوی مقادیر فراوانی مس می باشد.

این ماده معدنی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به بیماری هایی نظیر سرماخوردگی و عفونت ها جلوگیری می‌کند.

سلنیوم موجود در قارچ با افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به سرطان ها پیشگیری کرده و باعث تامین سلامتی بدنتان می شود.

قارچ ضد سرطان

افزودن قارچ به برنامه غذایی در درمان دیابت موثر است

استفاده از قارچ در وعده های غذایی روشی موثر برای پیشگیری و درمان دیابت می باشد.

این پروتئین گیاهی چربی ندارد و علاوه بر داشتن پروتئین فیبر بالایی دارد که باعث شده است

تا قارچ ماده غذایی مفیدی برای درمان دیابت به شمار آید.

تحقیقات نشان داده است که قارچ حاوی ترکیباتی است که در بهبود عملکرد کبد و هورمون ها سودمند بوده و مقاومت انسولینی را کاهش می دهد.

قارچ و درمان دیابت

قارچ ضد سرطان سینه

قارچ با  حذف استروژن اضافی از سطح خون و دارا بودن ترکیبی به نام اسید لینولئیک یکی از مواد غذایی مفید در پیشگیری از سرطان سینه می باشد .

ترکیبات  بتاگلوکان موجود در قارچ  ضد سرطان سینه می باشد.


336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *