آشنایی با خواص تغذیه ای ژل رویال

ژل رویال یا شاه انگبین ماده غذایی بسیار مقوی و مغذی می باشد که خواص تغذیه ای و درمانی بی شماری دارد.این ماده غذایی حاوی سطح بالایی از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد و زنبور عسل آن را تولید می نماید .اگر علاقمندید در مورد ژل رویال بیشتر بدانید با این نوشته سلامت وب همراه باشید.

ژل رویال چیست؟

ژل رویال ماده غذایی مفیدی است که غذای زنبور ملکه می باشد .از آن جایی که زنبور ملکه عمر طولانی تر و قدرت تولید مثل و تخم گذاری بیشتری دارد از این ماده مغذی استفاده می نماید و بقیه زنبورها در سه روز اول تولد خود می توانند از این ماده استفاده کنند.این ژل حاوی اسید های آمینه ضروری مورد نیاز بدن ، ویتامین‌ های آ، سی، ای و دی به ویژه ب۱۲، ب۶، ب۲ و ب۱  (به جزء ویتامین K) ، املاح معدنی مختلف ، اسیدهاى چرب ، قندها ، استیل کولین و گاماگلبولین می باشد. رنگ ژل رویال از سفید شیری تا زرد روشن بوده و ترش مزه می‌باشد.

ژل رویال چیست؟

خواص درمانی ژل رویال

  •  جوان سازی و زیبایی پوست
  • طراوت و شادابی پوست
  • افزایش دهنده انرژی
  • کاهش دهنده اضطراب
  • رفع کننده بی خوابی و افسردگی
  • تقویت کننده حافظه
  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
  • کاهش دهنده علایم یائسگی
  • کاهش سطح کلسترول خون
  • درمان بیماری های قلب و عروق
  • پیشگیری از بیماری آلزایمر
  • درمان کننده ناباروری
  • ماده ضد سرطان

اثرات درمانی ژل رویال

ژل رویال چگونه تولید می شود؟

این ژل از غدد هیپوفارین موجود در سر زنبوران کارگر ترشح می شود و پس از ترکیب شدن با بزاق دهانشان  ژل، خمیری شکل با رنگ تقریبا سفید تا زرد کمرنگ و طعمی تند و زننده ایجاد می شود .این ماده  همانند آغوز شیر مادر ماده مهمی بوده و در تغذیه  زنبوران تازه متولد شده در سه روز اول تولد مورد استفاده قرار می گیرد.

ترکیبات ژل رویال

شیوه نگهداری از ژل رویال

بهترین مکان نگهداری از این ماده غذایی درون یخچال یا فریزر می باشد تا به علت وجود آنزیم ها و هورمون های موجود در این ژل از تجزیه شدن و فاسد شدن این ماده غذایی پیشگیری کرد.

نحوه نگهداری ژل رویال

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top