ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور
انگور سرشار از ويتامين هاي B,A و C و املاح و موادمغذي معدنی همچون منيزيم، کلسيم، آهن، فسفر ،منگنز و پتاسيم است.کالری انگور بالا بوده اما مصرف انگور براي درمان و پيشگيري بيماري ها بسیار مفيد است و متخصصان علم تغذيه خواص فراواني را براي انگور برشمرده اند.
خواص درمانی انگور
1-انگور داراي ماده ای به نام «رزوراتول» است که از تجمع پلاکت هاي خون در یک منطقه جلوگيري کرده و بدین طریق مانع از لخته شدن خون در رگ ها مي شود.
2-انگور در پاکسازی خون از مواد سمی میوه مفیدی محسوب می شود .
3-انگور در درمان بیماری نقرس و بالا بودن اسیدیته خون و اوره موثر است.
4-مصرف انگور به علت داشتن کالری بالا به افراد چاق توصیه نمی شود.
5-با مصرف انگور بيماري هایي مانند سل، يبوست، بواسير و سياه سرفه را درمان کنید .
6-آب انگور با داشتن خواص مدر بودن جهت سلامت کلیه ها مفید است.
7-مواد موجود در انگور مي تواند کاهش دهنده دردهاي عضلاني، ورم مفاصل و روماتيسم باشد.
8-استفاده از آب انگور در مبتلایان به نارساییهای کبد سبب بهبود دفع صفرا و افزایش کارایی و سلامتی کبد می شود .
9-ماساژ پوست صورت با آب انگور در ایجاد طراوت و شادابی در پوست و برطرف کردن چين و چروک مفید است.
10-مصرف انگور جهت کنترل فشار خون مبتلایان به پر فشاری خون بسیار سودمند است.
11-مصرف آب انگور تازه، زیاد کننده شير زنان شيرده می باشد.
12-انرژی تولید شده توسط انگور دو برابر انرزی تولید شده توسط گوشت در بدن بوده و بر خلاف گوشت اوره خون را افزايش نمي دهد.
13-خوردن انگور براي کساني که ضعف اعصاب دارند مفيد بوده و مسکن خوبی جهت تسکین فشار عصبي می باشد.
14-خاصیت خونسازی انگور قرمز از انگور سبز بیشتر بوده و به همین دلیل این میوه جهت درمان کم خونی مفید است.
دیدگاهتان را بنویسید