فلفل دلمه چیست؟
فلفل دلمه نوعی فلفل از خانوادهی فلفلهابوده که قبل از رسیدنِ کامل رنگ آن سبز بوده و پس از رسیدن زرد و سپس قرمز خواهد شد .فلفل دلمه ای هایی که در انتها چهار پایه یا برجستگی دارند ماده و آنهایی که سه پایه یا برجستگی دارند جزو نرها هستند. فلفل دلمه ای خواص بی شماری دارد و برای بدن بسیار مفید است این مقاله به بررسی خواص تغذیه ای فلفل دلمه می پردازد.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فلفل دلمه کدامند؟
فلفل دلمهای منبع غنی از ویتامین C ،ویتامین A ،ویتامین B6 ، B9 ، ویتامین E ، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم ،زینک، بتاکاروتن و فلاوونوئیدهاست. فلفل دلمهای زرد تامین کنندهی ویتامین B9 بوده و فلفل دلمهای سبز منبع ویتامین K میباشد.
فلفل دلمه در درمان چه بیماری هایی موثر است؟
- فلفل دلمه با داشتن سطح بالایی از ویتامینها، ترکیبات آنتیاکسیدانی و فیبرها نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن دارد.فلفل دلمه در میان سبزیجات به بمب ویتامین ث معروف بوده و این ویتامین با دارا بودن خواص آنتیاکسیدانی در پیشگیری از ابتلا به سرطان ها تاثیر بسزایی دارد همچنین ویتامین ث در کاهش استرس و اضطراب ،بهبود جذب آهن در بدن ،پیشگیری و درمان سرماخوردگی ،کلاژن سازی و جوان سازی پوست و محافظت از بدن در مقابل رادیکال های آزاد ویتامین مفیدی محسوب می شود .
- ویتامین ای موجود در فلفل دلمه ای سبب تحریک قوای جنسی شده و از پیری زورس جلوگیری می کند .
- ویتامین A نیز از ابتلا به بیماریهای مزمن پیشگیری کرده و در تقویت قوه بینایی سودمند است.
- فلفل دلمهای با دارا بودن ویتامین های ب در تقویت سیستم عصبی و رشد موها و محافظت از پوست مفید می باشد.
- در نهایت باید گفت با مصرف فلفل دلمه از بروز بیماریهای قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و انواع سرطان در بدن جلوگیری کنید .