عرق بدن و راههای مقابله با آن

مقدار کم عرق برای نرم شدن پوست لازم است، اما اگر زیاد از حد طبیعی گردید زیان می رساند. بیش تر بیماری های قارچی در محل عرق زا به وجود می آیند همچنین باکتری ها و میکروب ها ، به این علت است که محل تعریق بد بو می شود.

عرق کردن

درمان عرق بد بو

برای درمان عرق بد بو روزانه پنج گرم مریم گلی را به مدت زیادی مصرف نمایید. این مقدار را جوشانده در دو نوبت مصرف کنید و مدام حمام و دوش آب بگیرید و بدن و لباس ها را تمییز کنید و مواد گوشتی کمتر مصرف کنید.

همچنین می توانید محل بد بو را با بابونه شیرازی یا بسباسه یا مورد یا گلنار یا پوست انار یا پوست و برگ میوه کاج یا مریم گلی شست و شو دهید.

علت عرق کردن زیاد

اگر عرق کردن زیاد به علت خوردن غذاهای چرب و پر انرژی باشد با کم کردن غذا و کمی ریاضت رفع می شود. خوردن لرنج، سماق، گشنیز، عدس، شربت عناب، شربت زرشک، شربت رب انار، آب لیمو و خوردن ترشی جات از .عرق کردن می توان جلوگیری کرد. مالیدن مازو، سفیداب قلع، گل ارمنی و مردار سنگ با گلاب و آب مورد یا مالیدن گل سرخ، گلنار، آقاقیا، مازو و کندر با گلاب و شستن بدن با گل ریواس و مورد از عرق کردن می کاهد. باید توجه داشت که عرق بدن را نباید زیاد پاک کرد، این عمل خود باعث ازدیاد عرق می شود.

از جمله نکاتی که در کم کردن عرق بدن موثر است یکی پاک نکردن آن و دیگری مالیدن مورد و گلنار و آرد نخود و پوست انار است و نیز خوردن روزانه 5 گرم غاریقون نرم کوبیده در نصف استکان عسل نیز مفید می باشد.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top