1- سبزیجات
بهترین کمک تغذیه ای که می تواند به مغزتان بکنید؛ خوردن سبزیجات غنی از فولات و در کل خانواده ویتامین های B است. افزایش فولات در رژیم غذایی باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های آلزایمر می شود. برای همین بهترین کار این است که سبزیجات مختلف را به رژیم غذایی تان اضافه کنید.
2- آب سیب
آب سیب می تواند ساخته شدن ماه شیمیایی حافظه به نام استیل کولین را تحریک کند.و این دقیقا همان کاری است که دارو های تجویزشده برای این بیماری انجام می دهند.مقدار توصیه شده 16 اونس آب سیب در روز یا مصرف روزانه 2 یا 3 سیب است.
3- قهوه
مصرف روزانه ی 3 تا 5 فنجان قهوه ، در سنین میانسالی می تواند احتمال بروز الزایمر را در سالمندی تا 65 درصد کاهش دهد. نوشیدن قهوه باعش کاهش کم حافظگی می شود پس قهوه بنوشید مگر اینکه پزشکتان مصرف آن را برای شما ممنوع کرده باشد.
4- ماهی
ماهی در واقع، غذای مغز است. افرادی که ماهی کباب شده بر روی آتش و پخته شده نه ماهی که در روغن سرخ میشود حداقل یک مرتبه در هفته، مصرف میکنند، از ماده خاکستری در نواحی کلیدی مغزشان، بهتر محافظت میشود.
5- ویتامین D
کمبود شدید ویتامین دی ؛ خطر ابتلای سالمندان به اختلالات حافظه را تا 394 درصد افزایش می دهد . مصرف روزانه ی 800 تا 2000 واحد بین المللی ویتامین دی 3 در روز می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
6- گردو
رژیم غذایی غنی از گردو اثرات مفیدی در کاهش خطر و به تأخیر انداختن و یا کند کردن روند بیماری آلزایمر دارد. مغز گردو سرشار از امگا۳ است که باعث کارکرد بهتر مغز میشود.
7- زعفران
زعفران،به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی قوی، در درمان آلزایمر،پارکینسون و اسکلروز مفید است.اثر ضد افسردگی آن یکی از مهمترین جنبه های درمانی آن است.
8- بلوبری
بلوبری( تمشک آبى ) دارای ترکیبات آنتیاکسیدانی فراوانی است که به بهبود حافظه کمک کرده و آلزایمر را از شما دور میکند.