از خواص  تخم مرغ و ارزش تغذیه ای آن چه می دانید؟

از خواص تخم مرغ و ارزش تغذیه ای آن چه می دانید؟

تخم مرغ ماده مغذی و ارزشمند ایست که در تامین سلامت بدن و پیشگیری  از ابتلا به بیماری های مختلف موثر است . تمام مواد مغذی تخم‌مرغ در زرده آن وجود دارد و سفیده آن تقریباً فقط پروتئین است.تخم‌ مرغ حاوی  ۹ اسید آمینه ضروری مورد نیاز بدن بوده و منبع غنی از  ویتامین آ، ویتامین های خانواده گروه ب، ویتامین دی ،فسفر و پتاسیم می باشد .برای آگاهی از خواص درمانی تخم مرغ خواندن این مطلب را از دست ندهید.

تخم مرغ و کاهش سطح کلسترول خون

تخم مرغ کلسترول بالایی دارد اما با مصرف تخم مرغ  کلسترول خوب یا لیپوپروتئین با چگالی بالا افزایش یافته و سطح کلسترول بد خون کاهش خواهد یافت .

کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی

مصرف تخم مرغ به دلیل کاهش سطح کلسترول خون و افزایش امگا 3 بدن ریسک ابتلا به بیمای های قلبی را کاهش داده و از گرفتگی عروق جلوگیری می نماید.

تخم مرغ وکاهش وزن

کاهش وزن با مصرف تخم مرغ

مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه منبع خوبی از پروتئین بوده و سبب ایجاد حس سیری در بدنتان به مدت طولانی می شود .در نتیجه میل شما به پرخوری و دریافت کالری بیشتر کاهش یافته و روند کاهش وزنتان تسریع می شود .

سلامتی چشم ها با مصرف تخم مرغ

تخم مرغ حاوی مقادیر بالایی از ویتامین آ بوده و به علت داشتن ترکیباتی به نام های لوتئین و زیگزانتین در  بهبود عملکرد چشم ماده مفیدی به حساب می آید .

خواص تخم مرغ

تقویت سیستم ایمنی بدن

تخم مرغ ارزش تغذیه ای بالایی داشته و سلنیوم موجود در تخم مرغ با تقویت سیستم ایمنی  از ورود عوامل بیماری زا به بدن جلوگیری می کند .

زیبایی پوست و مو با مصرف تخم مرغ

تخم مرغ منبع خوبی از  ویتامین های ب 12، ب 5 و ب 2 بوده و در تامین سلامت و زیبایی  پوست و مو سودمند است .

سلامت مغز با تخم مرغ

مواد مغذی موجود در تخم مرغ عملکرد سیستم عصبی را بهبود بخشیده و  کولین موجود در این ماده مغذی نقش عمده ای در  ساخت غشا های سلولی و تولید مولکول در مغز دارد.

 

 

 

به این مطلب رای دهید
‏‎[تعداد رای کاربران]

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *