آلرژی غذایی

سلامت وبامروزه بسیاری از مردم به مواد غذایی مختلف آلرژی دارند. در این مقاله علت آلرژی به مواد غذایی را بررسی می کنیم.

اصطلاح و نکته نظر آلرژی اولین بار توسط یک پزشک متخصص کودکان اهل ویانا استفاده شد. امروزه ناراحتی های آلرژیک در چهار سوی جهان در انسان ها به طور مداوم دیده می شود. در آلمان ناراحتی های مربوط به آلرژی های غذایی نزدیک به 4% است. برخی از مواد غذایی آلرژی زا هستند. در راس این مواد غذایی، کیوی، انبه، فندق، بادمجان، سیب، غلات، تخم و بذور برخی از گیاهان، ادویه جات، قرار دارد. اما هر روز تعداد مواد غذایی آلرژی زا رو به افزایش است و در پی این امر تعداد افرادی که در آنها واکنش آلرژیک دیده می شود نیز افزایش می یابد. مهمترین عوامل این افزایش به ترتیب زیر می باشند:

  1. سموم زراعی استفاده شده در سبزیجات و میوه ها.
  2. هورمون های استفاده شده در سبزیجات، میوه ها و محصولات گوشتی.
  3. هورمون ها و آنتی بیوتیک هایی که به حیوانات داده میشود تا ما از شیر یا گوشت آنها استفاده کنیم.
  4. بذور ژنتیکی

بسیاری از سموم زراعی که در اروپا و آمریکا استفاده از آنها ممنوع شده است در کشورمان به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد. باید در کشور ما نیز برخی حدود و آزمایشاتی برای استفاده از سموم زراعی ایجاد شود.

سموم زراعی که به گیاهان داده می شوند دارای دوره کارنس هستند در طی این مدت،  سموم زراعی داخل گیاه مورد تجریه بیولوژیکی قرار گرفته و ویژگی مضر بودن آنها برای سلامت انسان از بین می رود. در غیر این صورت سموم زراعی موجود بر روی سبزیجات و میوه ها در ساختار درونی آنها باقی می ماند و این امر نیز در زمینه های زیادی به سلامت انسان آسیب می رساند. اگر تولید کننده ها بدانند که با چیدن زودتر محصولات چه ضرری به انسان ها می زنند به بهانه نوبرانه بودن، این میوه ها را با این قیمت های بالا به معرض فروش می گذارند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *