از خواص تربچه چه می دانید؟

ارزش تغذیه ای تربچه 

تربچه یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده سبزی خوردن است که خوشبختانه در تمام فصول سال یافت می شود .این سبزی خوشمزه  از نظر طب قديم ايران دارای طبع گرم و خشک بوده و حاوی ویتامین ها و املاح معدنی نظیر  ویتامین A ، ویتامین C ،  ویتامین K  و کلسیم ، منیزیم ، آهن و روی  و پتاسیم و اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد  تربچه  از زمان هاي بسيار قديم براي درمان بسياري از بيماري ها به کار مي رفته است .

 

خواص تربچه

خواص درمانی تربچه

1-تربچه جهت دفع سنگ هاي صفراوي مفيد است .
2-تربچه  براي درمان نقرس و رماتيسم مفيد است .
3-برگ تربچه اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک مي کند .
4-در صورت مسموميت غذايي مقداري تخم ترب را همراه با سکنجبين به بيمار بدهيد باعث استفراغ مي شود و معده را پاک مي کند .
5-تخم تربچه  ادرار آور و قاعده آور است .
6-دم کرده ريشه تربچه  تقويت کننده بدن است .
7-براي دفع سنگ کيسه صفرا  از تربچه  به صورت زير استفاده کنيد :
در يک تربچه  بزرگ حفره ي ايجاد کرده و همچنين در ته آن هم سوراخ ريزي بوجود آوريد بطوريکه آّب قطره قطره از آن خارج شود . سپس مقداری شکر در حفره ريخته و آن را با آب پر کنيد و تربچه  را در دهانه شيشه يا استکاني قرار دهيد که آب آن قطره قطره از سوراخ ريز ته ترب خارج شده و در داخل شيشه يا استکان پر شود . اين آب را چند بار در روز بنوشيد .
8-خوردن تخم تربچه  ترشح شير را زياد مي کند .
9-جوشانده تربچه  براي درمان اسهال خوني مفيد است .
10-تخم تربچه  اشتها آور است.
11-براي از بين بردن تب تخم تربچه  را دم کرده و به بيمار بدهيد .
12-تخم تربچه  به صورت ضماد براي ورم پستان در مادران شيرده استفاده مي شود .

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *