از مصرف شاتوت غافل نشوید

 شاتوت  میوه ای بزرگ تر از توت سفید بوده  با   رنگ  قرمز تیره که  مزه‌ ترش و شیرینی دارد می باشد. رنگ سیاه شاتوت از وجود رنگدانه ای به نام  آنتوسیانین در این میوه نشات می گیرد.

شاتوت منبع  خوبی از ویتامین‌ های A ، C و املاح روی، پتاسیم، آهن، کلسیم و منیزیم و آنتی‌اکسیدان هاست  در این مطلب با خواص بی شمار شاتوت آشنا می شوید.

 

درمان بیشماری از بیماری ها با شاتوت

خواص درمانی شاتوت

1-شاتوت، از ابتلا به سرطان سینه و دهانه رحم جلوگیری می‌ کندو  عصاره آن در  کاهش رشد سلول ‌های سرطان سینه نقش به سزایی دارد.

2-طبع شاتوت سرد بوده  و عوارض صفرا را از بین می برد.

3-شاتوت با کاهش سطح  کلسترول بد خون از  بیماری ‌ها و حملات قلبی جلوگیری می نماید.

4-شاتوت دارای خاصیت ضدالتهابی بوده که برای درمان بیماری آرتریت روماتوئید(درد مفاصل)‌سودمند است.

5-نوع قند موجود در شاتوت ازنوع  قند طبیعی فروکتوز بوده که مصرف درست و به اندازه آن، برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید است.

6-شاتوت  سرشار از ویتامین C می باشد و با رادیکال‌های آزاد مضر برای بدن مبارزه می‌ کند.

7-ویتامین A موجود در میوه شاتوت سبب شادابی وزیبایی پوست می شود.

8-مصرف منظم این میوه  به علت دارا بودن خواص بالای آنتی اکسیدانی فرآیند پیر شدن را به تاخیر می اندازد.

9-آنتی ‌اکسیدان ‌ آنتوسیانیدین موجود در شاتوت در رفع واریس و  بهبود بافت پیوندی آسیب دیده بسیار موثر است.

10-مصرف شاتوت سبب افزایش کارایی  عملکرد مغز می شود.

نحوه استفاده از شاتوت:

شاتوت به علت نداشتن پوست در معرض آ‌لودگی‌ های مختلفی قرار دارد. فضله پرندگان وسموم دفع آفات از مهم ترین آلاینده های میوه شاتوت می باشند.برای جلوگیری از انتقال این الودگی ها به بدن شاتوت را باید تمیز بشویید.از شاتوت در تهیه مرباها دسرها شربت ها استفاده می شود و به دو شکل خام و پخته قابل مصرف است.

 

 

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *