اسفناج سبزی مفید وانرژی زا

اسفناج  ، این سبزی پر از خاصیت با رنگ سبز پر رنگ  وبا برگهایی پهن سرشار از  ویتامین ها و مواد معدنی نظیر A، K، D و E، C ، E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم ،پتاسیم  ونیترات می باشد.در این مطلب شما را با خواص اسفناج آشنا می نماییم.

خواص اسفناج 

فهرست مطالب

1-نیترات موجود در اسفناج با افزایش سطح اکسید نیترات در خون سبب باز شدن  عروق خونی شده  و در نتیجه کاهش فشار خون را به دنبال دارد.

2-اسفناج با داشتن فیبر بیشتر نسبت به سایر سبزیجات  ملین بوده  و یبوست را برطرف می‌کند. این سبزی  در  کاهش وزن نیز موثر است.

3-اسفناج سبب رشد کودکان شده و شیر مادران شیرده  را افزایش می دهد.

4- اسفناج با داشتن  املاح معدنی نظیر  کلسیم، فسفر موجب رشد دندان ها، ترمیم استخوان‌ ها و جوش خوردگی شکستگی‌ ها  وجلوگیری از پوکی استخوان می‌شود.

5-اسفناج، سبب افزایش گلبول‌های قرمز خون می شود  و در درمان افراد مبتلا به کم خونی می تواند موثر واقع شود.

از خواص اسفناج چه می دانید؟

6-اسفناج به علت دارا بودن  ماده‌ایبا نام «اسپیناسین»  که همانند یک کاتالیزور عمل می کند فرایند هضم غذا را تسریع کرده و  با تحریک معده  ترشحات آن را زیاد می کند.

7-مصرف  اسفناج تشنگی را برطرف کرده  ودر درمان گلودرد و تورم آن بسیار مفید بوده وکاهنده تب می باشد.

8-اسفناج با داشتن خاصیت قلیایی  اسیدیته بدن را کاهش داده  و  ورم روده کوچک را برطرف می نماید.

9-اسفناج همچنین منبع غنی از ویتامین ب 3 می باشد  و  بیماری پلاگر را که سبب ضعف و تشنج در بدن می شود را برطرف می نماید.

10-اسفناج  به علت داشتن آنتی اکسیدان های بالا ضد سرطان بوده ودر درمان سرطان های مختلف من جمله سرطان پروستات مفید می باشد.

11-ویتامین A موجود در اسفناج سبب رطوبت رسانی پوست می شود و در درمان  بیماری های  پسوریازیس و آکنه سودمند است.

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top