جلوگیری از سقط جنین با ازگیل

ازگیل منبع غنی از ویتامین های «ب» و «ث» و قند، تانن و سلولز و اسید سیتریك و هیدرات كربن است.این میوه پاییزی خواص بی شماری دارد که این نوشتار به بررسی خواص تغذیه ای ازگیل می پردازد.

 

خواص تغذیه ای ازگیل

خواص ازگیل

1- تانن موجود در ازگیل  بهترین دارو برای درمان عفونت های روده بزرگ است.

2-ازگیل در تقویت خون بدن مؤثراست.

3-ازگیل با داشتن سطح بالایی از ویتامین «ب» سبب تقویت اعصاب می شود .

4-مصرف ازگیل  در معالجه اسهال مفید و سودمند است.

5-خورن ازگیل  در معالجه خونریزی های داخلی مانند:بواسیر، خونریزی رحمی و غیره اثر شفا بخش دارد.

6- مبتلایان به بیماری های روده باید برای درمانتان 230 گرم ازگیل رسیده را پس از جدا كردن پوست و دانه، در كمی شیر حل نموده و مصرف کنید .

7-ویتامین ث موجود در ازگیل در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.

8- ازگیل كار روده ها را تنظیم می كند.

9-ازگیل میوه ای مدر می باشد.

10-ازگیل  به علت داشتن  اسید مالیك، تانن، اسید سیتریك و اسید تاتاریك  از نظر غذایی شبیه میوه «به» می باشد.

11-ازگیل میوه ای بسیار مقوی است و در تقویت قوای جنسی موثر است.

12- زنان مبتلا به سقط جنین اگر چوب ازگیل را همیشه تا پایان بارداری همراه خود داشته باشند از سقط جنینشان جلوگیری می شود .فقط باید حواسشان باشد موقع زایمان چوب ازگیلشان را دور بیندازند.

13-میوه تازه و رسیده ازگیل یا كنسرو آن برای درمان اختلاق قاعدگی خانم ها كاملاً مفید است.

جوشانده ازگیل چه خواصی دارد؟

1-جوشانیده نیم گرم برگ ازگیل، سالك را درمان می كند.

2-جوشانده برگ ازگیل به صورت بالا،‌پوست های ظریف را تقویت میكند و برفك را معالجه می نماید. وبه علت داشتن ویتامین ث در کلاژن سازی پوست موثر است.

3-غرغره كردن با جوشانده برگ ازگیل، آبسه دهان و گلو را درمان می كند. اگر هر روز سه بار با جوشانده برگ ازگیل غرغره شود، آنژین را معالجه می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *