با خواص گلابی آشنا شوید

ارزش غذایی گلابی

گلابی یا شاه میوه ها میوه ای تابستانی است که منبع غنی از  ویتامین های E  و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم  و روی  است.  این میوه زرد خوشمزه دارای طبع گرم و تر است و با داشتن فیبر فراوان در کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل میوه مفیدی محسوب می شود.گلابی رسیده،۲۰ % از نیاز روزانه به فیبر را تامین و به کاهش چربی خون کمک می کند.در تنظیم قند خون نیز موثر است.

 

خواص گلابی

خواص درمانی گلابی

1- گلابی در بهبود عملکرد مغز و انتقال پیام های عصبی مفید است .

2-مصرف گلابی با افزایش ترشحات بزاقی، هضم غذا را تسهیل میکند.

3-گلابی میوه ای آرام بخش و ضد تب است.

 

4-میوه گلابی اگر عصر ها میل شود در رفع غم و اندوه موثر است

5- میوه گلابی اگر یک ساعت پس از غذا میل شود در جلوگیری از سوءهاضمه مفید است .

6- گلابی برطرف کننده خفقان و تشنگی است.

7-جهت  برطرف نمودن سوزش مثانه یک عدد گلابی 10 صبح و 5 عصر ميل شود.

8-گلابی در درمان یبوست نافع بوده و ملین است .

9-ضماد شکوفه گلابی التهابات چشم را برطرف می کند.

10-کسانی که مبتلا به فشار خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی بخورند خون آنها تصفیه خواهد شد .

11-گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است . تانن و پتاسیم با از بین بردن اسید اوریک افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم را درمان می کند.

12-گلابی به علت دارابودن ارسنیک رعشه را درمان می کند.

13-گلابی از میوه هایی است که برای حافظه و تمرکز حواس مفید است.

14-گلابی یکی از میوه های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودنش است.

15-چون قسمت اعظم قند گلابی سلولز، سوربیتول و لوولوز است برای بیماران دیابتی نیز مفید است.

16-فیبر موجود در گلابی لینین(LININ) است که غیرقابل حل بوده و برای کاهش کلسترول خون بسیار مؤثر است.
 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *