امروز:03/07/2022

جلوگیری از ابتلا به سرطان با دم نوش عناب

عناب چیست؟

ﻣﯿﻮﻩٔ ﺯﯾﺘﻮﻧﯽ ﺷﮑﻞ ﻋﻨﺎﺏ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺧﻮﺍﺹ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺒﺰ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺩﺭﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﭼﺮﻭﮎ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺭﺩ. ﻋﻨﺎﺏ ﺭﺍ «ﺧﺮﻣﺎﯼ ﻗﺮﻣﺰ» ﻭ «ﺧﺮﻣﺎﯼ ﭼﯿﻨﯽ» ﻧﯿﺰ ﻣﯽ‌ﻧﺎﻣﻨﺪ.ﻋﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻃﺒﯿﻌﺘﯽ ﻣﻌﺘﺪﻝ رو به سردی دارد.

 

خواص دم نوش عناب

مصرف عناب چه خواصی دارد؟

1- عناب ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻭ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ.
2- عناب ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥآﻧﺘﯽ‌ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ‌ ﻫﺎ، ﺭﻭﻧﺪ ﭘﯿﺮﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.
3- ﻋﻨﺎﺏ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻟﻌﺎﺏ ﺯﯾﺎﺩ، ﻧﺮﻡ‌ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﻣﻠﯿﻦ ﺍﺳﺖ.
4- عناب ﮐﺎﻫﺶ‌ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﺍﺳﺖ.
5- عناب   نه تنها ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﻫﻀﻢ ﻏﺬﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ بلکه ﺗﺼﻔﯿﻪ‌ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺧﻮﻥ نیز  ﺍﺳﺖ.
6- عناب ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﺻﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﻭ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
7- ﻋﻨﺎﺏ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﻭ آﻧﺘﯽ‌ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ، ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺣﺮﮐﺖ ﺭﺍﺩﯾﮑﺎﻝ‌ ﻫﺎﯼ ﺁﺯﺍﺩ شده و از بروز سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می کند ودر تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

مصرف عناب برای چه افرادی ممنوع است؟

1-ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻔﺦ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ، ﺍﻧﮕﻞ‌ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺩﻩ‌ﺍﯼ ﻭ ﺧﻠﻂ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ‌ﺑﺮﻧﺪ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﻋﻨﺎﺏ ﺑﺎ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﻨﺪ.
2- ﻣﺼﺮﻑ ﻋﻨﺎﺏ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ و مادران شیرده  ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﭘﺰﺷﮏ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﻮﺩ.
3- ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﻏﻠﻈﺖ ﺧﻮﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ.

دم نوش عناب چگونه تهیه می شود؟

مقداری ﻋﻨﺎﺏ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻫﺴﺘﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﻮﻩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﻗﻮﺭﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﺏ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ. ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﻨﺎﺏ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.مصرف این دم نوش یک بار در روز کافیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.