آشنایی با ارزش تغذیه ای خربزه
خربزه میوه ای است درشت و بسیار آبدار ،شیرین و خوشمزه که داراي ويتامين های A ، B1 ، B2 ، B6 و ويتامين C است .این میوه با داشتن سلولز و فیبرفراوان خواص دارویی بی شماری در درمان برخی از بیماری ها دارد در این مقاله شما را با خواص درمانی خربزه آشنا می کنیم پس با ما همراه باشید.
خواص دارویی خربزه
1.خوردن خربزه به علت داشتن ویتامین ث در جوان ماندن پوست مفید است.
2. بهترين زمان خوردن خربزه ميان دو وعده غذا ميباشد.
3. 10 گرم پوست خشک خربزه را در 50 سي سي آب جوشانده و روزي چهار مرتبه جهت از بین بردن سنگ کليه و مثانه میل کنید .
4. ماليدن پوست خربزه به صورت باعث شفافیت پوست ميشود.
5.خربزه میوه ای ادرارآور بوده ودر بهبود فعالیت کلیه ها موثر است..
6. خوردن خربزه در معالجه کيسه صفرا سودمند است.
7.خربزه در درمان درد های روماتیسمی نافع است .
8.براي شفاف شدن پوست و رفع زردي آن ميتوان از ماسک تخم خربزه + شيره انگور + تخم زيتون استفاده نماييد.
9. براي از بين بردن منافذ و سوراخهای پوست یا به عبارتی پوست پرتقالی ، تخم خيار + تخم کدو + تخم خربزه به مقدار مساوي پودر کرده در شير حل نموده به مدت نيم ساعت بصورت ماسک روي پوست بگذاريد.
10.مصرف خربزه در ماه های اول بارداری سبب پسر شدن و زیبا شدن جنین می شود .
11. خربزه زياد کنندة شير در مادران شیرده است.
12. خربزه را مبتلایان به دیابت با احتیاط مصرف نمایند.
13. خربزه جهت مبتلایان به نقرس مفيد است.
14. خربزه میوه مفیدی جهت رشد کودکان ميباشد .
15. خربزه يک ميوه خوب براي سالمندان است و سستي و بيحالي آن ها را برطرف می کند.
16. خربزه تصفيه کنندة رودهها ميباشد.
17. خوردن خربزه باعث از بين رفتن سياهي صورت ميشود.
18. استفاده از تخم بو داده خربزه در زياد شدن ميل جنسي در آقايان مفید می باشد.
19. خوردن خربزه سبب تقویت اعصاب می شود .
دیدگاهتان را بنویسید