خواص مفید لوبیاسبز را بشناسید

لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی‌ برخوردار است از نظر تغذیه‌ای بسیار مقوی است. لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین ث، ‌ویتامین کا و منگنز است و همچنین ویتامین آ، فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، ‌منیزیم، ویتامین ب1، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا3 و نیاسین است. لوبیا سبز منبع غنی از ویتامین آ(از نوع بتاکاروتن) و همچنین ویتامین ث است. این دو ماده مغذی،‌ آنتی اکسیدان‌هایی مهم می‌‌باشند که در کاهش رادیکال‌های آزاد موجود در بدن کمک می‌‌کنند. ویتامین ث محلول درآب و بتاکاروتن،‌ محلول در چربی می‌‌باشند.این دو آنتی اکسیدان محلول در آب و چربی به کمک هم از اکسید شدن کلسترول جلوگیری می‌‌نمایند زیرا کلسترول اکسید شده قادر است که به دیواره رگ‌های خونی بچسبد و از آنها بالا رود که نتیجه آن تصلب شریان، سکته و حمله قلبی است  همچنین فیبر که در لوبیا سبز موجود می‌‌باشد باعث کاهش فشار خون می‌‌گردد.

اشنایی با خواص لوبیا سبزفواید لوبیا سبز برای بدن

لوبیا سبز از مبتلا شدن به سرطان روده جلوگیری می‌‌کند .ویتامین‌های ث و بتاکاروتن هر دو خاصیتی ضدالتهاب دارند و این خاصیت آنها، لوبیا سبز را ماده‌ای مفید برای کاهش بیماریهایی که التهابات نقش موثری در آنها دارد (مانند بیماری آسم، آرتروز استخوانی و آرتریت روماتوئید ) می‌‌سازد. همچنین به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرن بسیار موثر است لذا به کسانی که از این بیماری رنج می‌برند توصیه به مصرف آن می‌گردد. لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است ماده معدنی که برای زنان در دوره قاعدگی که در معرض کاهش شدید آهن هستندبسیار ضروری است .لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است، همراه با تامین آهن،حاوی کالری بسیار کم است و فاقد هرگونه چربی نیز می‌‌باشد. برای خرید لوبیا سبز بهتر است آن دسته از آنها را انتخاب کنیم که غلاف آنها سبز باشد و دارای پوستی لطیف و بدون نقطه‌های قهوه‌ای بوده و ترد و تازه باشند. برای نگهداری از آن بهترین روش این است که آنها را نشسته در کیسه‌ای پلاستیکی قرار داده و در فریزر نگه دارید. لوبیا سبز را فقط می‌توان به مدت یک هفته در فریزر نگه داشت.

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *