خواص هل در طب سنتی

آشنایی با ارزش تغذیه ای هل 

هل میوه ای است بسیار خوش بو که بومی کشور هند است و در دو رنگ سبز و سفید دیده می شود .از هل در  معطر کردن غذاها ،نان ها ،شیرینی ها و دسر ها و مرباها استفاده می نمایند هل در طب سنتی دارای طبع گرم و خشک می باشد . هل که یکی از پرکاربردترین ادویه های جهان بوده و  به ملکه ادویه معروف است.هل دارای ویتامین های ث و ب می باشد و سرشار از ماده معدنی منگنز می باشد.

خواص هل

خواص درمانی هل 

1- مصرف هل در کاهش  اضطراب مفید است .

2- استفاده از  روغن هل در  ماساژ مفاصل جهت از بین بردن تورم موثر است .
3- مصرف هل  به هضم غذا کمک می کند و سوخت وساز بدن را بهبود می بخشد.
4- استفاده از هل در لاغری و کاهش وزن موثر است.

5- استفاده از هل فشار خون را کاهش می دهد و مصرف روزانه ۳ گرم هل به مدت ۱۲ هفته فشار خون بالا را کاهش می دهد.

6-هل در دفع سموم  از بدن و دفع  رسوب کلسیم و اوره از کلیه سودمند است .

7- هل می تواند افسردگی و خستگی دائم را در بدن کاهش دهد .

8- خوردن هل  بدن را گرم می کند، باعث ایجاد تعریق می شود و سرماخوردگی را تسکین می دهد.

9- هل در درمان  اسهال به وجود آمده بر اثر شدت سرما مفید است .

10- هل با داشتن خواص  ضدعفونی کننده و ضد باکتریایی دهان را ضد عفونی کرده  و بوی بد دهان را رفع می کند.

11-  غرغره روزانه  دم کرده هل و دارچین از بدن در برابر آنفلوآنزا و عفونت های باکتریایی مانند گلودرد محافظت می کند.

12- یک قاشق مرباخوری پودر هل را در یک لیوان شیر بریزید و آن را بجوشانید. مصرف آن با مقداری عسل قبل از خواب تقویت کننده بدن است و مانع از دست رفتن حافظه می شود.

13-دانه هل تقویت‌کننده معده بوده و گیاهی ضدنفخ و بادشکن است؛ در ضمن به هضم غذا هم کمک می‌کند.

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *