کلم بروکلی واین همه خاصیت

کلم بروکلی دارای ارزش غذایی زیادی است  و سرشار از ویتامین ث  وکلسیم می باشد  .بروکلی با داشتن انتی اکسیدان ها و ویتامین ث  از ابتلا به  انواع سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ و ریه ها در انسان پیشگیری می کند و سبب جوانی پوست شما می شود ودر از بین بردن  پوست های مرده  وکمک به درخشندگی وزیبایی پوست نقش موثری دارد.همچنین با داشتن فیبر بالا برای مبتلایان به دیابت مفید بوده و مصرف ان به همراه وعده هایی غذایی روزانه به دیابتی ها توصیه می شود.کلم بروکلی با دارا بودن  اسیدهای چرب و الیاف سبب کاهش  کلسترول بد خون و فشار خون می شود .سموم بدنتان را از بین می برد وسبب دفع تمام سموم از بدن می شود .فیبر موجود در کلم بروکلی سبب تسهیل حرکات روده شده ویبوست را از بین می برد ودر کاهش وزن نقش چشمگیری دارد.کلسیم کلم بروکلی از فراورده های لبنی بیشتر است و با داشتن این ماده معدنی مهم در استخوان سازی به استحکام وسلامتی استخوانه ها کمک می نماید ودر پیشگیری از پوکی استخوان ها سودمند است. در درمان بیماری های التهابی نظیر روماتیسم مفید بوده وبا داشتن مواد مغذی بدنتان را از آسیب التهابات در امان نگه می دارد.مصرف این سبزی را جهت تقویت قوه بینایی و پیشگیری از آب مروارید به شما توصیه می نماییم .

خواص کلم بروکلی چیست؟

از بروکلی چگونه استفاده کنیم؟

از این سبزی در انواع سالادها و سوپ ها می توان  استفاده نمود فقط نکته مهم در مصرف آن شست وشوی صحیح این سبزی می باشد .در داخل کلم بروکلی کرم های ریزی وجود دارد که با شستن ساده از بین نمی روند بدین منظور کلم بروکلی را بین 5 تا ده دقیقه درون سرکه قرار دهید تا کاملا خیس بخورد سپس آن را با آب بشویید .قراردادن کلم بروکلی به مدت 3 دقیقه در آب جوش می تواند کاملا این سبزی را تمیز وضدعفونی نماید .مصرف کلم بروکلی را در بشقاب غذایتان فراموش نکنید.

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *