سیر تا پیاز خواص گوجه فرنگی

گوجه فرنگی میوه خوشرنگ و آبدار است که منبع غنی از ویتامین C  و A و E و بتاکاروتن و لیکوپن بوده و طبع سردی دارد.از مصرف گوجه فرنگی کال یا نارس به علت دارا بودن  سولانین (نوعی سم گلیکوآلکالوئیدی) باید اجتناب شود. امروزه از گوجه فرنگی در تهیه انواع سس ها ،رب ها استفاده می شود.

 

اثرات درمانی گوجه فرنگی

ارزش غذایی گوجه فرنگی در سبد غذایی خانواده برای پیشگیری از بیماری ها:

1-گوجه فرنگی با دارا بودن ویتامین A در تقویت بینایی ،پیشگیری از آب مروارید و درمان آن وهم چنین درمان شب کوری بسیار سودمند است.

2-مصرف گوجه فرنگی سبب رشد استخوان ها وقد کشیدن بچه ها می شود.

3-مصرف گوجه فرنگی در کاهش درد های مفاصل و درد های روماتیسمی موثر است.

4-مبتلایان به تصلب شرایین وغلظت خون برای تسریع بهبودیشان تا می توانند گوجه فرنگی را مصرف نمایند.

5-گوجه فرنگی سبب افزایش طول عمر می شود و با دارا بودن آنتی اکسیدان ها دشمن سرسخت انواع سرطان علی الخصوص پروستات است.

6- گوجه فرنگی در تسکین درد های عصبی موثر بوده ودرد سیاتیک را از بین می برد.

7-ماليدن گوجه‎فرنگي به پوست كك مك را از بين مي‎برد و از بروز چين و چروك جلوگيري مي‎كند .

8-گوجه فرنگی فعال کننده عمل روده ها بوده و در درمان یبوست بسیار نافع است.

9-براي رفع منافذ باز پوست وجوش ها  آب گوجه‎فرنگي را با عسل مخلوط كرده روي پوست بماليد.

10-مصرف گوجه فرنگی برای مبتلایان به  آسم  مفید می باشد.

11-مبتلایان به دیابت با مصرف  روزي يك ليوان يا 2 ليوان آب گوجه‎فرنگي 4 روز در ماه (هفته اي يك روز) سبب کاهش چشگیر قند خون خواهند بود.

12-گوجه‎فرنگي براي جلوگيري از ريزش مو مفید است.

13-مصرف گوجه فرنگی به همراه  غذاهاي نشاسته‎اي سبب زودهضم شدن آن ها مي‎شود.

14-خوردن گوجه‎فرنگي از آپانديس جلوگيري مي‎كند.

15-مصرف گوجه فرنگی در مادران شیرده سبب کم شدن شیر آن ها می شود.

 

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *