میوه و سبزیجات چه فوائدی دارند؟
مصرف میوه و سبزیجات در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، سکته، کاهش برخی از سرطانها موثر است . خوردن میوه های مختلف رنگی و سبزیجات مواد مغذی بدن را تامین کرده وسلامتی را برایتان به ارمغان می آورند.
1-سیب
سیب سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتیاکسیدان بوده و با داشتن فیبر بالا به تنظیم قند خون و سطح کلسترول کمک میکند. سیب منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم است که برای تنظیم فشارخون ضروری است.مصرف روزانه یک عدد سیب خطر ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان ریه را کاهش می دهد.
2-گردو
گردو سرشار از چربیهای سالم، پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان است. گردو منبع غنی از مواد معدنی از جمله منیزیم، روی و سلنیوم بوده ودر پیشگیری از حملات قلبی و سکته های قلبی مفید محسوب می شود.
3-توت
توت منبع غنی از ویتامین B، پتاسیم و ویتامین C است. مشاهده شده که مصرف انواع توت با سلولهای سرطانی مبارزه کرده و آن ها را از بین می برد ، التهاب را پایین آورده و در کاهش درد های روماتیسمی مفید است . توت سیاه یا شاهتوت با پوکی استخوان مبارزه کرده، کلسترول بد خون را پایین آورده و از رشد تومورها در بدن پیشگیری می کند.
4-سبزیجات برگ سبز
این گروه سبزیجات شامل اسفناج ،کلم بروکسل، کلم بروکلی، کلم برگ ، کاهو، گل کلم، کلم پیچ و کلم قمری بوده و مقدار توصیه شده مصرف این گروه از سبزیجات ۵ تا ۹ بار مصرف در روز است.مصرف این سبزیجات با کاهش سرطان در ارتباط است. مصرف این گروه سبزیجات در غیر فعال کردن عوامل سرطان زا، کاهش مرگ سلول ها، و محافظت از DNA سودمند است . همچنین این سبزیجات شامل مواد معدنی و ویتامینهایی مثل ویتامین K، B، C و E، پتاسیم و سلنیوم است. و مصرف این ویتامین ها سلامت شما را تضمین می نماید.