پیاز بدن شما را در مقابل انواع بیماری ها واکسینه می کند.

ارزش تغذیه ای پیاز

پیاز منبع غنی  از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد و اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که در تامین سلامتی بدن و مبارزه با انواع بیماری ها نقش موثری دارد. این مقاله به بررسی خواص دارویی پیاز می پردازد.

 

خواص پیاز

 

1 – پیاز و جلوگیری از ابتلا به تصلب شرایین

پیاز  می‌تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا بدن به بیماری‌ های قلبی پیشگیری کند. پیاز با داشتن فلاونوئیدی به نام روتین  از تشکیل لخته‌ های خونی در عروق پیشگیری می‌کند.

2 – پیاز  و پیشگیری از ابتلا به سرطان

پیاز به دلیل خواص آنتی‌ اکسیدانی‌ برجسته‌، تاثیر ویژه‌ای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارد و از رشد سلول‌ های سرطانی پیشگیری می‌کند.  همچنین مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، به‌طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می‌کند. پیاز سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومور ها جلوگیری و سلول‌ های روده بزرگ را از آسیب  سرطان حفظ می‌کند.

3 – پیاز منبع خوبی از اسید فولیک

اسیدفولیک یا ویتامین 9 B یکی از ترکیب های مورد نیاز مغز و تضمین‌ کننده سلامت روان و احساس  در افراد است. 125 میلی‌لیتر یا نصف پیمانه آب‌ پیاز می‌تواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسید فولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک می‌کند.

4 – پیاز  و پیشگیری از پوکی استخوان در زنان 

تراکم استخوان‌ ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می‌کنند، 5 درصد بیش از زنانی است که یک بار در ماه پیاز می‌خورند. از سوی دیگر، در زنانی که مرتب پیاز مصرف می‌‌کنند در مقایسه با زنانی که پیاز نمی‌خورند، احتمال شکستگی لگن 20 درصد کاهش می‌یابد. بنابراین به خانم‌ ها توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادت‌ های غذایی خود تبدیل کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *