گیاهی مفید و مغذی به نام کدو حلوایی

ارزش تغذیه ای کدو حلوایی

کدو حلوایی  گیاهی است شبیه به کدو با مزه بسیار شیرین که سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها می باشد .کدو تنبل  منبع غنی از ویتامین A، C و E و  ترکیباتی مانند  فلاوونوئید ، بتاکاروتن ، ویــتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامــین‌های B6، تــیامین و اسیدپانتوتنیک و  املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم ،منیزیم ،روی و فسفر می‌باشد.

 

خواص تغذیه ای کدو حلوایی

کدوحلوایی چه مصارفی دارد؟

از کدو حلوایی در تهیه  انواع دسر، سوپ، سالاد، نوشیدنی و حتی به عنوان یک جایگزین برای کره استفاده می شود .

 

کدو حلوایی و خواص درمانی آن

1-کدو حلوایی  منبع عالی ویتامین A بوده و  مصرف منظم آن برای سلامت چشم مفید است ودر تقویت  سیستم ایمنی بدن مفید است.

2-ویتامین C موجود در کدو حلوایی با رادیکال های آزاد مقابله و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و در تولید کلاژن موثر است.3

3-مقادیر بالای  ویتامین های E، C ،A در کدو حلوایی  در حفظ سلامت و شادابی پوست موثر است.

4- وجود منیزیم در کدو حلوایی سبب سلامت و  محافظت از استخوان ها و دندان ها می شود.

5- ماده معدنی روی در کدو  حلوایی برای تراکم استخوان لازم بوده و از  بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند .

6- فیبر موجود در کدوحلوایی ، علاوه بر کاهش دادن میزان کلسترول بد  خون، میزان قند خون را نیز تنظیم کرده و برای حفظ سلامت روده مفید است.

7- مصرف روزی ۵ تا ۱۰ گرم دانه کدو حلوایی کلیه ها را تقویت می کندو  از به وجود آمدن سنگ کلیه ممانعت می کند .

8-وجود  ترکیب شیمیایی به نام ال- تریپتوفن در کدو حلوایی در بروز احساس شادابی  و نشاط در فرد موثر است  و مانع از بروز افسردگی می شود.

9- کدو حلوایی خاصیت مدر دارد و  بدین وسیله سموم بدن را دفع می کند.

10-کدو حلوایی با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها موثر است.

 

336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *