گیاهی مفید و مغذی به نام کدو حلوایی

ارزش تغذیه ای کدو حلوایی

کدو حلوایی  گیاهی است شبیه به کدو با مزه بسیار شیرین که سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها می باشد .کدو تنبل  منبع غنی از ویتامین A، C و E و  ترکیباتی مانند  فلاوونوئید ، بتاکاروتن ، ویــتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامــین‌های B6، تــیامین و اسیدپانتوتنیک و  املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم ،منیزیم ،روی و فسفر می‌باشد.

 

خواص تغذیه ای کدو حلوایی

کدوحلوایی چه مصارفی دارد؟

از کدو حلوایی در تهیه  انواع دسر، سوپ، سالاد، نوشیدنی و حتی به عنوان یک جایگزین برای کره استفاده می شود .

 

کدو حلوایی و خواص درمانی آن

1-کدو حلوایی  منبع عالی ویتامین A بوده و  مصرف منظم آن برای سلامت چشم مفید است ودر تقویت  سیستم ایمنی بدن مفید است.

2-ویتامین C موجود در کدو حلوایی با رادیکال های آزاد مقابله و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و در تولید کلاژن موثر است.3

3-مقادیر بالای  ویتامین های E، C ،A در کدو حلوایی  در حفظ سلامت و شادابی پوست موثر است.

4- وجود منیزیم در کدو حلوایی سبب سلامت و  محافظت از استخوان ها و دندان ها می شود.

5- ماده معدنی روی در کدو  حلوایی برای تراکم استخوان لازم بوده و از  بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند .

6- فیبر موجود در کدوحلوایی ، علاوه بر کاهش دادن میزان کلسترول بد  خون، میزان قند خون را نیز تنظیم کرده و برای حفظ سلامت روده مفید است.

7- مصرف روزی ۵ تا ۱۰ گرم دانه کدو حلوایی کلیه ها را تقویت می کندو  از به وجود آمدن سنگ کلیه ممانعت می کند .

8-وجود  ترکیب شیمیایی به نام ال- تریپتوفن در کدو حلوایی در بروز احساس شادابی  و نشاط در فرد موثر است  و مانع از بروز افسردگی می شود.

9- کدو حلوایی خاصیت مدر دارد و  بدین وسیله سموم بدن را دفع می کند.

10-کدو حلوایی با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها موثر است.

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *