زردآلو این میوه نوبرانه بهاری منبع غنی از ویتامین های A، C و B و مواد معدنی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی به وفور در آن یافت می شود .در این مطلب شما را با خواص این میوه مغذی و مفید آشنا می نماییم.
خواص زردآلو در طب سنتی:
1-فلوئور موجود در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
2- زردآلو در بهبود گرفتگی های تصلب شرایین و روان کردن جریان خون در عروق سودمند است.
3- زردآلو به علت دارا بودن آهن بالا کم خونی را درمان می کند.
4-مصرف زردآلو برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید است.
5- زردآلو دهان را خوشبو می کند .
6- ماسک زردآلو پوست صورت و گردن را زیبا و لطیف نموده و جهت برطرف نمودن چروک های صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل ترکیب کرده و با این محلول پوست را ماساژ دهید.
7-جهت برطرف نمودن خشکی پوست چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس بکوبید و به عنوان ماسک بر روی پوست صورت بگذارید.
8-مصرف زرد آلو به علت دارابودن آهن وسایر ویتامین های مغذی جهت رشد جنین وسلامت زنان باردار بسیار مفید است.
9- زردآلو در درمان سرطان ریه و لوزالمعده وسرطان های دیگر نقش به سزایی دارد.
10- زردآلو برای سردمزاجان مناسب نبوده وبهتر است با احتیاط مصرف شود.
11- برای از بین بردن ترک دست و پا برگه زردآلو را در روغن بادام زمینی خیس کنید وسپس به نواحی دارای ترک پوستی بمالید.
12-زردآلو در رفع عطش وبرطرف نمودن گرمازدگی بسیار موثر است.
13-زردآلو بسیار مقوی ومغذی بوده و برای درمان لاغری سودمند است.
14- پتاسیم موجود در زردآلو سبب بهبود عملکرد روده ها رفع یبوست وافزایش کارایی فعالیت کلیه میگردد.
15- دم کرده برگ زردآلو در درمان کرم های معده بهترین اثر را دارد.
16- شکوفههای خشک شده زردآلو خونریزی داخلی و بیرونی را بند میآورد.
17-جوشانده شکوفه زردآلو خاصیت ضد خونریزی داشته وچکاندن چند قطره از این جوشانده در بینی خون دماغ شدن را برطرف می نماید.